To je to što me zanima!

Zidane od bijesa nakon presice nije ni htio posjetiti svlačionicu

Real je teško stradao od gradskog rivala Atletica, a trener Zinedine Zidane nakon standardnih obaveza nije ni htio posjetiti svlačionicu, već je odmah otišao do klupskog autobusa
Vidi originalni članak

Premda nova nogometna sezona tek treba početi, u Realu se već crvene. U pripremnoj utakmici u New Yerseyju Atletico Madrid ponizio je svoje gradske rivale zabivši im sedam golova, a Kraljevski je klub s dva gola kod rezultata 1-7 malo popravio stvari koliko su se dale.

RASULO KAKVO REAL NE PAMTI Atleti Realu dali sedam: Costa zabio četiri gola pa pocrvenio

- Nemojte misliti da igrači nisu svjesni onoga što se dogodilo, razočarani su, ali u njih imam povjerenje i znam da me neće iznevjeriti. Što se dogodilo, dogodilo se, nema potrebe gledati unatrag. Ovo je samo predsezonska utakmica i moramo ostati smireni - miran je, također, pokušao ostati Zinedine Zidane.

- Odigrali smo loše, pogotovo na početku utakmice. Oni su bili bolji u svakom aspektu igre i to je to. Mi ćemo biti motivirani kad sezone počne. Ne sumnjam u to.

To je Zidane govorio na medijskoj konferenciji, ali nakon koje od gorčine nije ni htio otići u svlačionicu sa svojim igračima, prenio je španjolski AS, već se uputio odmah do klupskog autobusa.

Možda dodatno isfrustriran i zbog činjenice da su se ozlijedili Luka Modrić i Luka Jović. Tek je sredina ljeta, a u Realu već drame.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Argentinska mamba 28.07.2019.

    Ćelavi nasilnik i prevarant u najogavnijem klubu na planeti a moguće i šire.

  • mestar 27.07.2019.

    Velilika greska u koracima. Poslije toliko godina na klupi trener pokaze sve sto zna uz to sreca je bila na njegovoj strani. Lakse je nesto osvoit nego ponovit i ako ponovi to se smatra ocekivano. Bogat klub kao real poslije svakog ciklusa treba potpuno nove ideje i one koji ce to sprovest u djelo. Svatko tko i malo prati i nogomet i malo se razumi pa i Zidan sto ce se dogodit kad izgubis igraca koji ti je godinama donosio 50 golova i to u najtezim trenutcima. Problem je sto spam]njolci ne vole preskakanje igre pa real mora igrat napadacki nogomet, sto je puno teze izvest da imas lijepu igru na kominitoriku i nadigravanje nego se branit ss tri bloka i cekat priliku iz polukontri i kontri priskakanjem igre sto na zalost skoro svi upotrebljavaju takvu taktiku kad trebaju i kad ne trebaju. protiv ravnopravnih, slabijih ekipa i onih boljih. Zato malo koja ekipa zna igrat kombinitoriku jer se sve podreduje rezultatu. Kad izostane rezultat onda gletatelji nista ne dobiju niti vide.

  • Nogalo1234 27.07.2019.

    Osim sreće koju su imali ne treba zaboraviti i sudačke pogurance. Što se tiče igre, nisu igrali atomski nogomet. Bekovi i beskonačno ubacivanja pa što bude..

Komentiraj...
Vidi sve komentare