To je to što me zanima!

Modrić asistirao, Real slavio protiv Liverpoola u Madridu

Real Madrid pobijedio je Liverpool 3-1 te nosi veliku prednost u uzvratnu utakmicu na Anfieldu. Za 'kraljeve' su zabijali Vinicius (27', 65') i Asensio, dok je za goste zabio Salah u 51. Modrić je asistirao za drugi gol 'Vinija'
Vidi originalni članak

Najtrofejniji klub u povijesti Lige prvaka korača prema novom naslovu. Real Madrid slavio je protiv Liverpoola 3-1 na zamjenskom stadionu "Alfredo di Stefano" te nosi veliku prednost u uzvratnu utakmicu na Anfieldu sljedećeg tjedna.

Kloppov 'stroj' se očito pokvario jer Liverpool više ne izgleda kao momčad koja može konkurirati protiv najvećih europskih momčadi. 'Kraljevi', koji su uoči utakmice ostali bez Varanea, a otprije su znali da neće moći računati na Sergija Ramosa, potpuno su neutralizirali napad gostujuće momčadi.

LOŠE VIJESTI Tko će u Realu igrati obranu? Korona eliminirala i Varanea...

Real je poveo u 27. minuti golom Viniciusa na fantastičnu asistenciju Kroosa duboko sa svoje polovice. Za drugi gol Madriđana asistirala je Liverpoolova obrana tragikomičnom reakcijom kojom su poklonili loptu Asensiju, a ovaj to ne odbija, već matira Alissona za povećanje prednosti u 36. minuti.

Gosti su na prvi udarac čekali sve do 51. minute, a tada je Salah pokupio loptu nakon odbijanca i pospremio u mrežu Courtoisa. Dobio je Liverpool vjetar u leđa tim golom, ali ubrzo su im ugašene sve nade za pobjedu u ovoj utakmici. 

Luka Modrić se odlično u bacio 'iza neprijateljskih linija', primio loptu te poslužio Viniciusa koji odmjerenim udarcem zabija svoj drugi, a Realov treći gol na večerašnjoj utakmici. 

NEMA ODMORA Modrić igra najviše u Realu, a Euro 2021. je pred vratima...

Uzvratna utakmica je na rasporedu sljedeće srijede (14. travnja), a Jurgen Klopp će morati nešto posebno izmisliti, ukoliko želi proći u polufinale.

Idi na 24sata

Komentari 203

  • 07.04.2021.

    I Rakitic je dobio atletico madrid pa ga niste ni spomenuli . Kao da drugi igraci ne postoje . Zasto ste naivni.

  • Zukizuki 07.04.2021.

    Profesor i u 36.g drži predavanje iz nogometne igre,LM10!

  • 07.04.2021.

    Daleko od toga da je to riješeno,kao i utakmica City-Dortmund.

Komentiraj...
Vidi sve komentare