To je to što me zanima!

Zidaneov i Realov novi ubitačni trio: Mbappe, Hazard, Haaland!

U prvom mandatu Francuzu na Realovoj klupi donosili su golovi Balea, Ronalda i Benzeme. Španjolski As javlja kako od ljeta na scenu stupa novi 'tridente' za novu dominaciju svjetskim nogometom
Vidi originalni članak

Ako postoji klub koji (nikad) nema problema s novcem onda je to Real Madrid. Čelnici u trenera Zinedinea Zidanea pitali, a on odgovorio: novi napadački tercet Reala trebaju biti - Kylian Mbappé, Erling Haaland i Eden Hazard!

POGLEDAJTE VIDEO: NOVI 'BERNABEU'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Belgijac je već na Bernabeu, oporavljen od ozljede i tek će pokazati što zna, a buduća Zlatna lopta Mbappé i norveška senzacija Haaland već bi ovog ljeta trebali preseliti u Madrid.

U prvom mandatu Francuzu na Realovoj klupi donosili su golovi Balea, Ronalda i Benzeme. Španjolski As javlja kako od ljeta na scenu stupa novi 'tridente' za novu dominaciju svjetskim nogometom.

Cristiano je 'odavno' u Italiji, Bale u trenerovoj i klupskoj nemilosti, a Benzema u prosincu puni 33 godine. I vrijeme je za podmlađivanje, a tiražni As tvrdi kako je sve zapravo već poznato.

Udar korona virusa na nogometnu ekonomiju (pauza, gubitak novca od TV prava, igranje bez gledatelja...) prouzročuju štetu od 4-7 milijardi eura. Cijene padaju, Real je uvijek pun love i ide po - nove Galacticose.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • SlucajniOdabir 16.07.2020.

    S obzirom da je u pitanju Real i ludi Perez nebi me cudilo da ih dovedu, posebno jer su cjene pale zbog korone. Ako ovu dvojicu dovedu za 500 mil mirni su 10 godina u napadu i visestruko ce im se isplatiti.

  • 19.05.2020.

    naci sljedece sezone u napadu haaland i mbappe😯

  • sena2 19.05.2020.

    Vau...Wc Madrid

Komentiraj...
Vidi sve komentare