To je to što me zanima!

Zidaneu vrijeme otkucalo: Mou, Allegri ili Raul na klupi Reala

Potop od PSG- u Ligi prvaka dodatno je poljuljao Zidaneov stolac i čini se da mu se otkaz bliži. Marca je stoga istaknula tri izgledna kandidata za njegovo mjesto - Allegrija, Mourinha i Raula
Vidi originalni članak

Zinedine Zidane izgubio je svoj čarobni dodir, naslov je članka na Marci u kojem autor raspravlja o kredibilitetu Zidaneove pozicije i učinku Real Madrida.

Šest mjeseci otkako se vratio na klupu 'kraljeva', Zidane ne može pronaći savršenu formulu za momčad i izgleda da je naišao na turbulentne vode iz kojih ne može izroniti. Nema tečnosti u igri, nema volje niti želje na travnjaku, momčad iznutra razdiru neslaganja i Zidane ne može pohvatati konce najtrofejnije svjetske momčadi.

MARCA SAZNAJE: Modrić petu godinu zaredom u najboljoj momčadi svijeta Fife!

Otkako je otišao Cristiano Ronaldo, Real ne liči na sebe. Čak niti dolazak Edena Hazarda nije urodio plodom, Belgijac se tek treba priviknuti na novu ulogu i početi pružati igre kao u Chelseaju. Još veći problem je pitanje Garetha Balea i njegov status, odnosno trenutak u kojem Velšanin samo čeka odlazak iz Madrida.

Potop od 3-0 kod PSG-a na otvaranju grupne faze Lige prvaka samo je dodatno poljuljao Zidaneov stolac i čini se da mu se otkaz bliži. Marca je stoga istaknula tri izgledna kandidata za njegovo mjesto - Massimiliana Allegrija, Josea Mourinha i Raula Gonzaleza.

Po njihovoj anketi, odnosno po željama navijača, najizgledniji kandidat za povratak je Jose Mourinho s 44 posto glasova. Slijede Allegri s 23 posto pa klupska legenda Raul s 21 posto. Odabir nekog drugog bio bi idealan, smatra 12 posto glasača.

Depotres Cuatro upitao je Mourinha za mišljenje.

- Ne bih volio trenirati Real jer Real već ima svojeg trenera - odrješito je rekao Mourinho pa dodao:

- To je to. Ne možeš voditi momčad koja već ima trenera.

I Florentino Perez rado bi vratio Josea Mourinha, koji se zaželio trenerskog angažmana.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • 22.09.2019.

    Real ove sezone nece nista osvojit

  • makisa 21.09.2019.

    Ko god da dojde u Real od ovih isto niša neće uraditi

  • 21.09.2019.

    50% ekipe je na bolovanju...!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare