Sport

Komentari 46

Zidaneu vrijeme otkucalo: Mou, Allegri ili Raul na klupi Reala

Zidaneu vrijeme otkucalo: Mou, Allegri ili Raul na klupi Reala

Potop od PSG- u Ligi prvaka dodatno je poljuljao Zidaneov stolac i čini se da mu se otkaz bliži. Marca je stoga istaknula tri izgledna kandidata za njegovo mjesto - Allegrija, Mourinha i Raula

Zinedine Zidane izgubio je svoj čarobni dodir, naslov je članka na Marci u kojem autor raspravlja o kredibilitetu Zidaneove pozicije i učinku Real Madrida.

Šest mjeseci otkako se vratio na klupu 'kraljeva', Zidane ne može pronaći savršenu formulu za momčad i izgleda da je naišao na turbulentne vode iz kojih ne može izroniti. Nema tečnosti u igri, nema volje niti želje na travnjaku, momčad iznutra razdiru neslaganja i Zidane ne može pohvatati konce najtrofejnije svjetske momčadi.

Otkako je otišao Cristiano Ronaldo, Real ne liči na sebe. Čak niti dolazak Edena Hazarda nije urodio plodom, Belgijac se tek treba priviknuti na novu ulogu i početi pružati igre kao u Chelseaju. Još veći problem je pitanje Garetha Balea i njegov status, odnosno trenutak u kojem Velšanin samo čeka odlazak iz Madrida.

Potop od 3-0 kod PSG-a na otvaranju grupne faze Lige prvaka samo je dodatno poljuljao Zidaneov stolac i čini se da mu se otkaz bliži. Marca je stoga istaknula tri izgledna kandidata za njegovo mjesto - Massimiliana Allegrija, Josea Mourinha i Raula Gonzaleza.

Po njihovoj anketi, odnosno po željama navijača, najizgledniji kandidat za povratak je Jose Mourinho s 44 posto glasova. Slijede Allegri s 23 posto pa klupska legenda Raul s 21 posto. Odabir nekog drugog bio bi idealan, smatra 12 posto glasača.

Depotres Cuatro upitao je Mourinha za mišljenje.

- Ne bih volio trenirati Real jer Real već ima svojeg trenera - odrješito je rekao Mourinho pa dodao:

- To je to. Ne možeš voditi momčad koja već ima trenera.

I Florentino Perez rado bi vratio Josea Mourinha, koji se zaželio trenerskog angažmana.

Najčitaniji članci