To je to što me zanima!

Zizou će oformiti moćnu vezu: Realu se vraća brazilski Rambo

Povratak Casemira će značiti i rasterećeniju igru za Matea Kovačića za kojeg se spremao specijalni zadatak praćenja Lionela Messija, no, ta će uloga pripasti povratniku u momčad
Vidi originalni članak

Sjajne vijesti stižu Zinedineu Zidaneu uoči El Clasica u subotu. Real Madrid će moći računati na važnog zadnjeg veznog Casemira koji je bio odsutan zadnja tri mjeseca zbog ozljede. Za veliki derbi se vraća pa francuski strateg može oformiti vezni trio Casemiro - Kovačić - Modrić.

Baš je Casemiro bio ključan u posljednjem ogledu ova dva kluba na Camp Nou 2. travnja. Poput Ramba je razbacivao domaće igrače u duelima i uvijek bio na pravom mjestu u pravo vrijeme. Real je tu pobijedio 2-1 zahvaljujući čvrstoj i kompaktnoj igri u svim fazama što je bio potpis Zizoua.

Zidane je po svom dolasku na klupu Reala početkom ove godine uvrstio brazilskog veznjaka u udarnu momčad što mu se u krajnjem epilogu vratilo osvajanjem Lige prvaka.

Povratak Casemira će značiti i rasterećeniju igru za Matea Kovačića za kojeg se spremao specijalni zadatak praćenja Lionela Messija, no, ta će uloga pripasti povratniku u momčad. 

Kovačić se ustalio u prvih 11 Reala, čak toliko da Zidane na klupi drži skupo plaćene zvijezde poput Isca i Jamesa Rodrigueza.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • Wind007 02.12.2016.

    Ukoliko će LM10 imati svoj dan, Realu nema pomoći... Njegov prvi korak s loptom brži je od bilo kojeg igrača na planeti, tako da ne postoji igrač Reala koji ga u tom trenutku može zaustaviti...

  • 02.12.2016.

    gade mi se i barca i real

  • 02.12.2016.

    odlično, samo da Kovačića ne izbaci iz prvog sastava, dečko igra fantastično

Komentiraj...
Vidi sve komentare