To je to što me zanima!

'Zizou zavodi i uvjerava. Ako osvojimo LP, neću se ošišati'

Puno me je koštalo da budem ovdje gdje sam danas. Zato jako cijenim sve ovo, rekao je veznjak Real Madrida i hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić za El Mundo
Vidi originalni članak

Hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić ponovno je hvalio novog trenera Real Madrida Zinedinea Zidana, istaknuvši da Francuz zavodi i uvjerava igrače, te da od njega svaki dan nešto nauči.

- Sa Zidanom se jako dobro razumijem. On te zavodi i uvjerava. Njegovi treninzi su intenzivni, na njima se svaki dan nešto nauči - rekao je Modrić u razgovoru za španjolske dnevne novine El Mundo.

Zidane, koji je prošli mjesec naslijedio Rafaela Beníteza, bio je u Realu pomoćni trener Carlu Ancelottiju 2014. kada su osvojili Ligu prvaka.

- Kada je on s nama igrao na treninzima na skraćenom terenu, svi su htjeli biti u njegovoj momčadi. Kakav je to spektakl bio - prisjetio se Modrić.

U srijedu Real Madrid igra prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv Rome.

- Pružit ćemo svoje najbolje izdanje. Ja se osjećam jako dobro, snažno. Osim toga, pazim na sebe. Naježim se kada se sjetim osvajanja Lige prvaka. No ako ove godine opet osvojimo to natjecanje neću se ošišati na kratko - rekao je Modrić.

Hrvatski veznjak istaknuo je kako uživa u glavnom gradu Španjolske:

- Kako ne bih bio sretan u Madridu... Od početka me svi lijepo tretiraju. No puno me je koštalo da budem ovdje gdje sam danas. Zato jako cijenim sve ovo.

Modrić je napomenuo i kako je u slobodno vrijeme posjetio dva povijesna gradića pored glavnog grada, Toledo i Segoviju, te da ga s kapom na glavi gotovo nitko ne prepoznaje, ali i da praznike najviše voli provoditi u Hrvatskoj.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Jat Masin 16.02.2016.

    real moze osvojiti LP samo na dva nacina. prvi je naravno preko sudaca sto je njihova povijest,a drugi ako barca i bayern kukavicki izbace sami sebe kako je to real ucinio u kupu kralja da izbjegne novo barcino brisanje dupeta sa igracima reala i njegovim navijacicama. moje skromno misljenje je da svakom igracu reala koji spomene osvajanje lp treba momentalno opaliti samarcinu da prestanu sanjati i da se vrate u zbilju

  • BlackRonsky 16.02.2016.

    Puno ga je koštalo hahaha..e to ti vjerujem! utvrdit će se na suđenju Mamiću :D

  • 16.02.2016.

    Modrić jednostavno rečeno "fantastičan"

Komentiraj...
Vidi sve komentare