To je to što me zanima!

Zlaja: Nebitno je tko se istakne. Idemo uhvatiti to četvrtfinale!

Obrana se diže? Ha, već je i protiv Katara to bilo dobro. A Bahreince smo dobro analizirali i Šego je obranio što je prošlo, kaže Zlatko Horvat, koji je zabio osam komada u četvrtak u Kairu
Vidi originalni članak

Mohamed Husain Abdulla sanjat će lobove Zlatka Horvata. U drugom poluvremenu ogleda Hrvatske i Bahreina u prvoj utakmici drugog kruga u Kairu (28-18) primio ih je čak tri. Skakao je bahreinski golman, ali nije mogao do njih.

Zlaja je s osam golova bio naš najefikasniji igrač, a Ivan Martinović zabio je četiri samo u drugom dijelu i podijelio nekoliko odličnih asistencija.

POGLEDAJTE VIDEO: Hrvatska u Kairu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- To je bila timska igra, uvijek se netko istakne. Danas ja, sutra neko drugi, ali to je nebitno. Bitno je da smo dobro ušli u utakmicu, kontrolirali je i zasluženo pobijedili - rekao je Horvat nakon utakmice za RTL.

Obrana je, čini se, napokon pronašla recept. Protivnik, doduše, nije bio vrhunska momčad, ali veseli samo 18 primljenih golova.

- Već je i protiv Katara to bilo dobro. Oni su ozbiljna momčad koja dobro radi prekide i rješava se lopte. Već je tamo bila dobra pokretljivost, dižemo se iz utakmice u utakmicu. Dobro smo analizirali Bahrein, znali smo gdje oni traže prostor za gol i naravno da im je bilo teško prepucati visoki blok, a što je prošlo, Šego je obranio - kaže Horvat.

Slijedi Argentina, koja ima bod manje od nas pa bi nas pobjeda u tom meču u subotu od 18 sati mogla lansirati u četvrtfinale prije derbija s Danskom.

- Znamo što nam znači ta utakmica, otvara put ka četvrtfinalu, pristupamo joj kao i svakoj drugoj. Dobro se pripremiti, analizirati ih i uhvatiti to četvrtfinale - zaključio je Horvat.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Trump Jong Un 21.01.2021.

    Pohvalio bi jučerašnjeg komentatora Romana Janečića, prenosio utakmicu Norveška : Portugal, dobar poznavatelj rukometa, odlčno čita igru predviđajući i moguće zamjene igrača koji su podbacili ili ne daju svoj puni doprinos

  • Đonzi 21.01.2021.

    Takoje!! Nadam se da se Vrsalljko vraća i da neče bit ozlijedžen???

Komentiraj...
Vidi sve komentare