Obavijesti

Sport

Komentari 3

Zlaja: Nebitno je tko se istakne. Idemo uhvatiti to četvrtfinale!

Zlaja: Nebitno je tko se istakne. Idemo uhvatiti to četvrtfinale!

Obrana se diže? Ha, već je i protiv Katara to bilo dobro. A Bahreince smo dobro analizirali i Šego je obranio što je prošlo, kaže Zlatko Horvat, koji je zabio osam komada u četvrtak u Kairu

VIDEO

Mohamed Husain Abdulla sanjat će lobove Zlatka Horvata. U drugom poluvremenu ogleda Hrvatske i Bahreina u prvoj utakmici drugog kruga u Kairu (28-18) primio ih je čak tri. Skakao je bahreinski golman, ali nije mogao do njih.

Zlaja je s osam golova bio naš najefikasniji igrač, a Ivan Martinović zabio je četiri samo u drugom dijelu i podijelio nekoliko odličnih asistencija.

POGLEDAJTE VIDEO: Hrvatska u Kairu

Pokretanje videa...

Hrvatska stigla u Kairo 04:35

- To je bila timska igra, uvijek se netko istakne. Danas ja, sutra neko drugi, ali to je nebitno. Bitno je da smo dobro ušli u utakmicu, kontrolirali je i zasluženo pobijedili - rekao je Horvat nakon utakmice za RTL.

Obrana je, čini se, napokon pronašla recept. Protivnik, doduše, nije bio vrhunska momčad, ali veseli samo 18 primljenih golova.

- Već je i protiv Katara to bilo dobro. Oni su ozbiljna momčad koja dobro radi prekide i rješava se lopte. Već je tamo bila dobra pokretljivost, dižemo se iz utakmice u utakmicu. Dobro smo analizirali Bahrein, znali smo gdje oni traže prostor za gol i naravno da im je bilo teško prepucati visoki blok, a što je prošlo, Šego je obranio - kaže Horvat.

Slijedi Argentina, koja ima bod manje od nas pa bi nas pobjeda u tom meču u subotu od 18 sati mogla lansirati u četvrtfinale prije derbija s Danskom.

- Znamo što nam znači ta utakmica, otvara put ka četvrtfinalu, pristupamo joj kao i svakoj drugoj. Dobro se pripremiti, analizirati ih i uhvatiti to četvrtfinale - zaključio je Horvat.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Mvumbi je i dalje zvijezda: Želi ga pola Francuske nakon SP-a
'SHAQ' MOŽE BIRATI

Mvumbi je i dalje zvijezda: Želi ga pola Francuske nakon SP-a

Znam da je ovo posao, ali sve mi je ovo novo. Ne znam još što bih rekao. Uskoro ću odlučiti gdje ću nastaviti karijeru, rekao je pivot DR Konga koji je oduševio sve na SP-u u Egiptu

Nitko ni blizu virtuozu: Balićev rekord dugo će ostati netaknut
NAKLONITE SE MAJSTORU

Nitko ni blizu virtuozu: Balićev rekord dugo će ostati netaknut

Bivši hrvatski rukometni reprezentativac šest puta zaredom našao se u najboljim postavama velikih natjecanja. Sagosen je u Egiptu mogao doći na pet, no prerano je izletio s Norvežanima
Spektakularno finale u Egiptu: Danska ponovno prvak svijeta!
NEVJEROJATNI HANSEN I LANDIN

Spektakularno finale u Egiptu: Danska ponovno prvak svijeta!

Čudesni Hansen, čudesni Landin na golu i Danska je ponovno prvak svijeta! Na koncu su presudile nijanse, ali Danci su zasluženo obranili naslov prvaka svijeta 26-24 i drugi put u povijesti uzeli zlatno odličje