To je to što me zanima!

Zlatan dobio kopačkom po licu, uzvratio laktom pa fulao penal!

Manchester United remizirao je s Bournemouthom 1-1 u utakmici koju je obilježio Zlatan Ibrahimović. Nesportskim potezima, a potom i promašenim penalom
Vidi originalni članak

Zlatan Ibrahimović opet je bio središte utakmice Manchester Uniteda. No ovaj put ne zbog dobrih poteza. Šveđanin je obilježio remi "crvenih vragova" s Bournemouthom 1-1 u 26. kolu Premiershipa na Old Traffordu.

Marcos Rojo doveo je domaćine u vodstvo u 23. minuti na dodavanje Antonija Valencije, a pet minuta prije odlaska na odmor izjednačio je Joshua King iz penala. A onda je počeo šou.

Prvo je Tyrone Mings, čini se nenamjerno, nagazio Ibri na glavu, a ovaj mu nije ostao dužan. Odalamio ga je laktom u glavu nedugo potom pa ga hrvačkim zahvatom složio na travu. I za sve to prošao je - bez isključenja!

Zlatanu će, ipak, gotovo sigurno stići kazna Engleskog nogometnog saveza, a sudac Kevin Friend u cijelom tom metežu u svlačionicu je poslao Andrewa Surmana zbog prigovora, pokazavši mu drugi žuti karton u 45. minuti.

Ibrahimović je u 72. minuti propustio priliku postati junak "vragova". Penal mu je obranio Artur Boruc i osigurao Bournemouthu vrijedan bod s igračem manje koji će mu puno značiti u borbi za ostanak, dok United ostaje na šestom mjestu ljestvice.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • Godzilla1983 04.03.2017.

    hahaha komedija od lige. amateri opet na djelu. neka potroše još 200 milijuna pa možda pobijede i taj jadni klub skojim su igrali. svako svakog može dobiti zato što su svi luzeri. sprdačina od lige. a kažu najbolja na svijetu. ahahahahahaha. e moji anglofili. ima da vas ismijavam svaki dan i vašu bijednu ligu. u utorak će se Bayern istovariti po arsenalčiću još jednom a onda ako bog da izvući i city. volim kad se istovaramo po engleskim amaterima.

  • P0WK 04.03.2017.

    Hahaha kako ga je Ibra skicnuo dok ga ovaj zgazio na podu, i malo poslje lakat cisto u glavu.xD

  • Chrome 04.03.2017.

    mourinho i njegova taktika. imaju igrača više oni siluju igru kroz sredinu, krila i bekovi udaljeni 5 metara od aut linije umjesto da se drže za reklame sa strane i rašire igru. onda kad ne ide, ubacuje fellainija i ajmo sad nabijat lopte pa će već on pogba il ibra spustit lopte a bekovi ce se zabijat u 16. pa to je pročitano nakon 5 kola ali on se i dalje drži toga, i ko zna koji put mu je ta taktika odnijela "sigurne" bodove.

Komentiraj...
Vidi sve komentare