To je to što me zanima!

Zlatan Ibrahimović deseti put najbolji nogometaš Švedske

Prošle sam godine obećao da ću doći ovdje i ove godine uzeti svoju desetu Zlatnu loptu. Ne znam mogu li to obećati za iduću godinu, rekao je Zlatan Ibrahimović.
Vidi originalni članak

Napadač švedske reprezentacije i Paris Saint-Germainea Zlatan Ibrahimović proglašen je rekordni deseti put najboljim švedskim nogometašem.

Ibrahimović je najbolji strijelac u povijesti švedskog nogometa, a postao je i najbolji strijelac svih vremena svog trenutačnog kluba Paris Saint-Germaina. Nagradu kao najbolji nogometaš primio je na svečanosti održanoj u ponedjeljak u Stockholmu, a uručio mu je bivši portugalski nogometaš Luís Figo.

Ovo je Ibrahimoviću deveta Zlatna lopta zaredom i deseta od 2005. Jedini koji je prekinuo Ibrahimovićev niz i to na samom početku 2006. bio je Fredrik Ljungberg.

- Prošle sam godine obećao da ću doći ovdje i ove godine uzeti svoju desetu Zlatnu loptu. Ne znam mogu li to obećati za iduću godinu - izjavio je Ibrahimović.

On je jedan od 23 nogometaša koji su nominirani za Fifinu Zlatnu loptu koja se dodjeluje svake godine najboljem svjetskom nogometašu. Uži izbor kandidata za Fifinu Zlatnu loptu bit će objavljen 30. studenog, a dodjela će biti u Zürichu 11. siječnja.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • El Tractor 11.11.2015.

    Strašna dominacija velikog Zlatana.

  • sjever i jug 10.11.2015.

    da si sto puta najbolji seljacina ne moze bit nego seljacina..prepotentni

  • strmi007 10.11.2015.

    tko bi rekao

Komentiraj...
Vidi sve komentare