To je to što me zanima!

Zlatan Ibrahimović: U Brazilu ću navijati za Hrvatsku i BiH

Volim gledati Hrvatsku i BiH. Za njih ću navijati na SP-u, zbog porijekla, ali i zato jer igraju lijep nogomet. Na ovim prostorima uvijek se igralo lijepo, rekao je Ibrahimović
Vidi originalni članak

Cristiano Ronaldo i Portugal bili su prejaki za Švedsku i Zlatana Ibrahimovića u dodatnim kvalifikacijama. Svjetsko nogometno prvenstvo u Brazilu proći će bez spektakularnih Ibrinih poteza, ali napadač PSG-a ipak će doći na Mundijal. 

Prvo je rekao kako neće ni gledati SP, a kamoli ići u Brazil, ali nakon brazilske kampanje u kojoj su sudjelovali Ronaldo, Alves, Denilson..., Ibra je odlučio promijeniti planove za godišnji odmor i doći na SP. A tamo će navijati za Hrvatsku i BiH.

- Volim gledati Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu. Za njih ću navijati, zbog porijekla, ali i zato jer igraju lijep nogomet. Na ovim prostorima uvijek se igralo lijepo - rekao je Ibrahimović francuskim medijima i dodao:

- Volio bih da na SP-u nešto naprave Francuska i Belgija. Nizozemska? Oni neće ništa napraviti. Njemačka, Španjolska ili Argentina će biti svjetski prvak. Možda netko iznenadi iz drugog plana - kaže Ibrahimović.

Idi na 24sata

Komentari 101

  • Vidi stranicu 16.05.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • dario_s 16.05.2014.

    sta je god ljudina je!

  • kalerZ 15.05.2014.

    Zamislite tandema da su ovi HNSovci dali da igra za Hrvatsku, Mandžukić-Ibra u napadu, pa di bi nam bio kraj!

Komentiraj...
Vidi sve komentare