To je to što me zanima!

'Zlatan iz Mravinaca' pokazao umijeće: Škarice za pobjedu...

Mario Marović zabio je fantastičan gol za Slogu iz Mravinaca protiv Zagore. Zimus je bio na probi u Hajduku, nije prošao, a sad bi opet mogao zainteresirati klubove iz viših liga
Vidi originalni članak

Nogometaši Sloge iz Mravinaca pobijedili su Zagoru 1-0 u šestom kolu Treće HNL - Jug, a priča vikenda u hrvatskom niželigaškom nogometu svakako je golčina Marija Marovića (26), mravinačkog Zlatana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Marović je u sedmoj minuti s peterca briljantno pogodio škaricama na ubačaj Branimira Borozana. Bio je to već deseti gol ove sezone kapetana i najboljeg igrača Sloge, koja je prošle godine jako namučila Dinamo u šesnaestini finala Kupa.

Inače, radi se o dvometrašu (točno 200 cm) koji je u mlađim kategorijama trenirao u Hajduku, a do seniora je promijenio brojne klubove: Solin, Slogu, Split, Dugopolje i Omladinac.

U seniorima je također lutao: Jadran iz Kaštel Sućurca, GOŠK iz Gomilice pa Sloga, za koju igra zadnjih šest sezona. Početkom godine zvao ga je Hajduk na probu za eventualni angažman u drugoj momčadi. Nije prošao, ali ovom je majstorijom vjerojatno ponovno izazvao interes boljih klubova.

Nakon šest kola Sloga je treća na ljestvici uz utakmicu manje, tri boda iza vodećeg Junaka, a Zagora je 12. među 16 klubova.

 

POGEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 3

  • It's kišing 30.09.2019.

    Prema strelici, lopta se vratila iz gola u teren

  • tarzan_pece_prosek 30.09.2019.

    Na probi je pokazao klasu,samo sta je momak iz prosjecne obitelji bez financijske inekcije koja je potrebna za ulazak u Hajduk

  • dragecKc 30.09.2019.

    Bez strelica ni na wc!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare