To je to što me zanima!

Zlatan Muslimović: Uopće se ne bavimo s Dinamom...

Navijače PAOK-a vodi pravoslavni pop, a njih 35 tisuća stvorit će atmosferu kao da ih je tri puta više. Grci namjeravaju kapitalizirati domaći teren
Vidi originalni članak

Bilo bi dobro da Muslimović ne igra protiv nas, rekao je nakon utakmice s Lokomotivom napadač Dinama Ante Rukavina. Rukiju se želja neće ispuniti jer se reprezentativac BiH oporavio od operacije prepona i bit će spreman za utakmicu u četvrtak s PAOK-om.
- Nismo gledali nijednu utakmicu Dinama. Uopće se ne bavimo njime. Najvažnije je da mi budemo pravi - izjavio je Zlatan i dodao:
- Ne bojimo se nikoga iz Dinama, a zašto bismo se i trebali bojati?
Zagrepčane u Solunu očekuja vatrena atmosfera:
- Oni to vjerojatno nikad nisu doživjeli. Na stadionu će biti 35.000 ljudi, ali imate osjećaj da igrate pred 100.000. Domaći teren naša je velika prednost i mislim da ćemo to iskoristiti.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • strikan1 28.09.2010.

    Poznato je kako Dinamo reagira prid vatrenim navijačima,mislin da će gospodja koja pere dresove imati dosta posla sa gaćicama pojedinih igrača.

  • nick name 28.09.2010.

    ako Dinamo odigra mušku i pametnu utakmicu kao protiv Villareala na čelu sa Sammirom i Vahom neće vam pomoć ni 200000 navijača..ajmo Dinamoooo!!!!!

  • darkan 28.09.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare