To je to što me zanima!

Zlatan: Kako sam prodao svoj Porsche i prešao u Fiat Stilo

Zlatan Ibrahimović ispričao je kako ga je njegov menadžer naučio pameti dok je bio mlad. Rekao mu je da proda sve satove i aute te da počne trenirati kako treba
Vidi originalni članak

Odjenuo sam Gucci jaknu, stavio zlatni sat i parkirao Porsche ispred ulaza u restoran. Čekam menadžera, a umjesto čovjeka u odjelu stiže čovjek u tenisicama i trapericama s ogromnim trbuhom. Izgledao je kao jedan od Sopranovih, ispričao je Zlatan Ibrahimović anegdotu o svom sadašnjem menadžeru Minu Raioli.

- Sjednemo mi u restoran, a čovjek naruči hrane za petoricu. Počeli smo pričati, a on izvadi papir A4 formata s nekim imenima i brojevima - nastavio je Zlatan i otkrio što mu je rekao menadžer.

- Dakle, Zlatane. Christian Vieri, 24 gola u 27 utakmica, Filippo Inzaghi, 20 golova u 25 utakmica, David Trezeguet 20 golova u 24 utakmice. Zlatan Ibrahimović, pet golova u 25 utakmica. Misliš da te mogu prodati s ovakvom statistikom? Misliš da nekoga impresionira taj tvoj zlatni sat ili Porsche? Hoćeš li zaraditi još novca ili postati najbolji na svijetu - prepričao je razgovor s menadžerom napadač PSG-a.

- Rekao sam mu da želim postati najbolji na svijetu. On mi je odgovorio:

- Ok, onda prodaj sve automobile, satove i počni trenirati triput jače i napornije jer trenutno si statistički očajan.

Zlatan ga je poslušao.

- Počeo sam ići na treninge u klupskom Fiat Stilu. Bilo je dosadno i pomalo ponižavajuće, ali davao sam sve od sebe na treninzima i utakmicama. Raiola je bio kao pijavica. Zalijepio se za men. Rezultat? Imam plaću od milijun eura mjesečno i jedan sam od najboljih igrača svijeta - dodao je Zlatan.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • strmi007 29.02.2016.

    legenda

  • ab ovo 29.02.2016.

    dečko je imao sreće što nije bio perspektivan za našu repku

  • slivanjac77 29.02.2016.

    ibra majstore

Komentiraj...
Vidi sve komentare