To je to što me zanima!

Zlatan se nije šalio: PSG mu stvarno duguje novac i bonuse

PSG Zlatanu duguje i bonuse pošto je napadač Manchester Uniteda bio najbolji strijelac prošle sezone, ali i bonuse za osvojenu ligu te francuski Kup. Kada se sve broji i oduzme, PSG mu duguje 3 milijuna eura
Vidi originalni članak

Kada je švedski napadač Zlatan Ibrahimović prije par dana rekao kako mu iz PSG-a najviše nedostaje njegova zadnja plaća mnogi su mislili da se šali. No PSG mu stvarno duguje novac i to ogromnih 3 milijuna eura. Zvuči pomalo smiješno pošto je francuski prvak jedan od najbogatijih klubova svijeta, ali ukoliko se isplata ne dogodi moglo bi doći i do tužbe.

S takvom informacijom u javnost je izašao ugledni švedski list Expressen uz naglasak da se radi samo od zadnjoj plaći. Expressen dalje tvrdi da PSG Zlatanu duguje i bonuse pošto je napadač Manchester Uniteda bio najbolji strijelac prošle sezone, ali i bonuse za osvojenu ligu te francuski Kup. Kada se sve broji i oduzme, PSG Ibrahimoviću duguje 3 milijuna eura.

Ibra ozbiljno razmišlja o tužbi, ali ako je vjerovati informacijama koje stižu iz Francuske do toga ne bi trebalo doći pošto se samo čeka potrebna dokumentacija kako bi se problem razriješio.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • parangal300 11.09.2016.

    Kakav idiotski clanak,najbolje da Psg nece ispuniti svoje obaveze prema igracu

  • kiko3655 11.09.2016.

    uvik ista prica s arapima i zadnjom placom.. go.. od ljudi

  • cerkez 11.09.2016.

    Najviše mi iz PSG-a nedostaje moja zadnja plaća 😂 kakav kralj

Komentiraj...
Vidi sve komentare