To je to što me zanima!

Zlata(n) vrijedan: Ibrahimović u Parizu igra za svoj sedmi klub

Čeka se službena potvrda onoga o čemu svi pričaju. Milan je prodao Ibrahimovića PSG-u. Zlatan će zaigrati za 7 klub u karijeri. Svi zajedno platili su ga 200 mil. eura
Vidi originalni članak

PSG će Milanu za dvojicu najboljih igrača, Zlatana i Thiaga Silvu, platiti 65 milijuna eura. Čeka se još samo službena potvrda. Katarski šeici na Parku Prinčeva polako i sigurno stvaraju pravi “dream team”.

- Nogometni poredak u Europi polako se mijenja. Šeici su zbilja premoćni. Nakon PSG-a u akciju će i Manchester City i Malaga - kaže naš najcjenjeniji menadžer Marko Naletilić.

On odlično poznaje situaciju na Apeninima i za njega Ibrahimovićev transfer ne predstavlja iznenađanje.

- Berlusconi je jednostavno bio primoran prodati Zlatana i Silvu. Morao je ‘pokrpati rupu’ od 60 milijuna eura u klubu - rekao je Marko Naletilić i nastavio:

- Milan već godinama nije napravio veliki transfer, većinu tog su rješavali preko posudbi. Sad će se očito pokušati stabilizirati pa od iduće godine opet pokušati s nekim velikim kupnjama. Silvio Berlusconi više ne može ulagati svoj privatni novac u klub, dosad je godišnje ulagao 60 milijuna eura, a sad je njegova cijela obitelj protiv tolikih ulaganja.

Dok se bivši talijanski premijer bori s krizom u voljenom klubu, šeici i navijači PSG-a slave posao godine. Sretan je i Zlatan Ibrahimović, dolazi u jedan od najljepših gradova na svijetu, a godišnja plaća mogla bi mu biti 15 milijuna eura. Ibra novim gazdama u prvoj sezoni treba donijeti naslov prvaka, a to zbilja ne bi trebao biti problem uz suigrače poput Lavezzija, Pastorea, Meneza, Motte.

Katarskom princu i njegovim prijateljima rastu apetiti, tko zna koga će idućeg poželjeti. Messi i Ronaldo? Više nijje nemoguće da kupe jednog od dvojice najboljih igrača. Donedavno je bilo nemoguće i da veliki Milan proda najboljeg igrača u PSG...

Idi na 24sata

Komentari 56

  • adrijana_volim_te 15.07.2012.

    Pa ni Adrijana ga nevoli, jeste mu vidili onu nosinu pravi je nosonja!Hej mogao bi u Alan Fordu da glumi, vise bi tu pokazao nego u svojoj propaloj karijeri!

  • bambinjo 14.07.2012.

    Na službenoj PSG stranici piše da je samo Silva prešao , tamo ne piše ništa o Ibri. Opet malo kenjate "novinari".

  • ice_man 14.07.2012.

    SALARY CAP!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare