To je to što me zanima!

Zlatko Dalić hodočastio je od Livna do Međugorja: U tri dana - 120 km. Hvala ti, Majko Božja

Na ovom dugačkom putu susreo se s mnogim obožavateljima i svakome je posvetio nešto vremena. Bilo to fotografijom, autogramom ili razgovorom
Vidi originalni članak

Hrvatska je u rujnu pobijedila Austriju i Dansku pa prvi put se plasirala na Final Four Lige nacija koji ćemo igrati u lipnju sljedeće godine. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

S velikim optimizmom svi čekamo Svjetsko prvenstvo u Kataru jer jako dugo 'vatreni' nisu izgledali tako moćno i razigrano, uz lidera Luku Modrića i pod dirigentskom palicom Zlatka Dalića

No, proteklo razdoblje ostavilo je traga na izborniku pa je odlučio napuniti baterije i pripremiti se za novo stresno razdoblje koje je pred vratima, a to je SP u Kataru.

Zajedno s trojicom prijatelja je u nedjelju ujutro zgrabio ruksak i najbitnije stvari pa se pješice zaputio do Međugorja kako bi se napunio duhovnom snagom. Hodočašće od 120 km koje je završilo u utorak navečer.

Izbornik je na Instagramu objavio fotografiju iz Međugorja. 

- Tri dana - 120 km. Hvala ti Majko Božja za sav blagoslov! U tebe se Gospodine uzdam - napisao je Zlatko Dalić.

Na ovom dugačkom putu susreo se s mnogim obožavateljima i svakome je posvetio nešto vremena. Bilo to fotografijom, autogramom ili razgovorom. 

Vjera je uvijek bila bitan dio njegova života, mjesto odakle je crpio mentalnu snagu, a to je i otkrio u jednom razgovoru za Glas Koncila. 

- Cijeloga sam života vjernik, tako odgajam i svoju djecu. Svake nedjelje nastojim ići na euharistiju. Zahvalim se Bogu na svakom danu, jer dao mi je snagu i vjeru, ali i prigodu da nešto u životu napravim. Meni i mojoj obitelji vjera je izuzetno bitna.

DINAMO ILI SALZBURG?: 'ZNA SE TKO JE NAJBOLJI' 

Idi na 24sata

Komentari 148

  • Puno volim Hrvatsku 05.10.2022.

    Bravo Zlatko, nek te dragi Bog blagoslovi.

  • Škrpun 05.10.2022.

    Je li maminjo okrenua kozliča na ražnju za dobrodošlicu Daliću

  • PLAVOOKO_1 05.10.2022.

    Pišite što hoćete...ne pratim nešto nogomet...ali Zlatko se čini dobra i skromna duša. Rijetko se takvi ljudi koji su javne osobe susreću.

Komentiraj...
Vidi sve komentare