To je to što me zanima!

Zlatko Horvat: Nakon Katara se vidjelo da se vraćamo u formu

Hrvatski rukometaši su nakon pobjede Katara stigli u Kairo gdje ih već sutra očekuje utakmica s Bahreinom prema rasporedu u 18 sati. 'Priželjkivali smo četiri boda, ali i ovo je dobro', rekao je Horvat
Vidi originalni članak

Hrvatska rukometna reprezentacija je u trećem kolu skupine C svladala Katar (26-24) te je prošla u drugi krug natjecanja na Svjetskom prvenstvu u Egiptu. 

POGLEDAJTE VIDEO: Nikša Kaleb

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kauboji su zahvaljujući posljednjoj pobjedi osigurali tri boda koja prenose u drugi krug, a Horvat priznaje da im je kao pobjednicima skupine samopouzdanje poraslo.

- Došli smo ovdje kao prvi u skupini, možda smo priželjkivali četiri boda, ali i ovo je dobro. Odlučujemo sami o sebi, imamo dobar raspored i sve je onako kako smo priželjkivali prije nego što smo došli u Egipat - rekao je Horvat i dodao:

- Sada smo u Kairu i do daljnjeg smo ovdje, nadam se do kraja. Samopouzdanje se podignulo što je najbitnije i već nakon utakmice s Angolom pozitiva je porasla. Nakon Katara se vidjelo da se vraćamo u onu formu koju smo imali na prošlom prvenstvu.

Igrače već sutra u 18 sati čeka novi protivnik, Bahrein, a 25. siječnja kreće u napad protiv velike Danske.

- Odmorili se jesmo i najbitnije da se danas dobro pripremimo za sutrašnju utakmicu - rekao je.

Horvat se prisjetio prijašnjih natjecanja i time zaključio kako im nakon Skandinavije godi tropska klima.

TRI NOVA IZAZOVA Poznata satnica 2. kruga: Sad nam kladionice manje vjeruju!

- Naravno da je lijepo u ovo vrijeme biti na toplijem mjestu, pogotovo jer smo prošle godine bili u Austriji i u Švedskoj gdje je 20 stupnjeva manje, isto kao i u Hrvatskoj. Tako da uživamo u toplom vremenu i još ćemo - kazao je Horvat i zaključio:

- Bahrein i Argentina su nezgodne reprezentacije, pokazalo se ovo prvenstvo da sve te van europske reprezentacije su se dosta približile europskim tako da ćemo svaku utakmicu morati ući sto posto da dobijemo željeni rezultat bez ikakvih problema.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Lukavi2208_1 20.01.2021.

    Cekaj da nam sad Danska pokaže kako se igra rukomet!!!

  • Momentum91 20.01.2021.

    Francuska u 8 minuta dala Alžiru 1 gol gubi 1:5 xD gori su od Hrvatske haha.. ako ovako Fra nastavi igrat ozbiljnija ekipa će ih satrat 7,8 razlike

Komentiraj...
Vidi sve komentare