To je to što me zanima!

Zlatko Horvat šest mjeseci izvan parketa, otpao za EP

Kapetan Zagreba ozljedio se tijekom prijateljskog ogleda protiv Veszprema. Napuknuo mu je prednji križni ligament i pred njim je dugačka stanka...
Vidi originalni članak

Bilo je stvarno ružno, izgledalo je slično kao kada je Štrlek nastradao, opisao je trener CO Zagreba Senjanin Maglajlija trenutak ozljede Zlatka Horvata. Kapetan Zagreba briljirao je u prijateljskoj utakmici protiv mađarskog Veszprema, zabio deset komada, letio terenom... Sve do te kobne 54. minute. Noga mu je prosklizala, koljeno se okrenulo i Zlaja je ostao ležati. Kaže trener, baš kao Manuel Štrlek, koji je prošle zime teško ozljedio koljeno i pauzirao šest mjeseci. I dobro je primjetio Maglajlija, ozljeda je nažalost prilično slična.
- Nije dobro, napuknuo mu je prednji križni ligament - javio se s lošim vijestima direktor Zagreba Bartol Kaleb. Pukli ili napukli, kada je riječ o ligamentima, nikad nije dobro.
- Pauzirat će dugo, najmanje četiri mjeseca. A možda i šest, tako nekako procijenjuju liječnici - kaže Kaleb.
Na operaciju će u utorak ili srijedu, leći će na stol dr. Saši Janković, cijenjenom stručnjaku specijaliziranom za ozljede koljena. I koliko god dr. Janković obavio operaciju, Horvat se neće vratiti do Europskog prvenstva u Austriji u siječnju. A Zagreb će u većem dijelu sezone biti bez kapetana. Od desnih krila tu je Mirza Džomba, za prvu ruku i 20-godišnji Luka Raković. U reprezentaciji u desnom kutu igrališta biti Vedran Zrnić, dotad bi se trebao vratiti i Ivan Čupić. Jedno sjajno desno krilo nam se tek vraća, a drugo je stradalo...

Idi na 24sata

Komentari 3

  • dboras4 08.09.2009.

    drži se rista...on mi je stvarno simpa lik i žao mi je što mu se to dogodilo.zagreb,ali i repka gube puno.istina da je džomba opet jako dobar,ali nisam baš sigurna da će on sad sav posao moći preuzeti na sebe.u repki je zrna s dovoljno iskustva i mali čupić kad se vrati bit će to ok na europskom u siječnju.zlajo,samo ti što prije ozdravi.zagrebu si itekako potreban.bit će to za njih dugih šest mjeseci.

  • JAX 07.09.2009.

    sad kad se vratio strlek mi ostajemo bez horvata ne znam neko bolje rjesenje na desnom boku jedino ako se dzomba vrato

  • iwać 07.09.2009.

    a u 3 p.m

Komentiraj...
Vidi sve komentare