To je to što me zanima!

Zlatko Mateša: Snježana je naša velika senzacija dana

Gledao sam Snježanu s predsjednikom Mesićem, vidjeli smo da je bila jako blizu srebru, rekao je prvi čovjek Hrvatskog olimpijskog odbora
Vidi originalni članak

Danas jutrom, ranom zorom, gotovo je zapjevao Zlatko Mateša uručujući veliki buket cvijeća u Hrvatskoj kući prvoj našoj slavodobitnici u Pekingu.
- Čestitam Snježani na golemom uspjehu. Ja sam s predsjednikom Mesićem gledao njezin nastup u domu hrvatskih olimpijaca u Selu i vidjeli smo da stoji izvrsno i da joj je malo nedostajalo do srebra. Još jednom joj čestitam u svoje i u ime svih hrvatskih sportaša na ovom fenomenalnom uspjehu. Želimo joj i da u trostavu isto tako ima tremu, ali neka nema opterećenje da mora osvojiti odličje. Uvijek govorim pustimo sportaše na miru. Ne treba im naš pritisak, jer nitko ne želi uspjeh više od njih samih - rekao je predsjednik HOO-a.

SNJEŽANI OD DRŽAVE 91 TISUĆA KUNA
Hrvatska vlada nastavlja s tradicijom nagrađivanja uspješnih hrvatskih sportaša. Snježana Pejčić za olimpijsku broncu bit će nagrađena sa 91 tisućom kuna. Zlato vrijedi 208 tisuća, srebro 130 tisuća, rekla nam je državna tajnica za sport Zrinka Kovačević.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare