To je to što me zanima!

Zmago nakon Budućnosti: Hrabar je taj mali Prostran

Sa Zmagom Sagadionom na klupi Zadrani su pobijedili dva puta u tjedan dana. Nakon ruskog Unicsa u Višnjiku je pala i podgorička Budućnost
Vidi originalni članak

Bio je ovo težak tjedan, izjavio je novi trener Zadra Zmago Sagadin nakon druge pobjede na klupi hrvatskog prvaka. Zadrani su u 22. kolu NLB lige u dvorani Krešimira Ćosića potpuno nadigrali Budućnost 92-69.
Slovenski strateg zadovoljan je kako igrači Zadra napreduju pod njegovim vodstvom:
- Malo sam poboljšao obranu tijekom ovih nekoliko dana. No veliki napredak ne možemo očekivati preko noći. U svakom slučaju, ovo što sam vidio protiv Budućnosti bilo je mnogo bolje u odnosu na utakmicu s Unicsom.
Glavni cilj Zadrana, plasman na završni turnir regionalne lige, još uvijek je jako daleko.
- Za Zadar je sada svaka utakmica biti ili ne biti. Prava na pogrešku više nemamo i zato je pritisak velik - rekao je Sagadin.
Dolaskom trofejnog Slovenca najviše je, čini se, profitirao mladi razigravač Toni Prostran. U posljednje dvije utakmice zabio je ukupno 14 poena. Više nego tijekom cijele sezone...
- Mali igra hrabro i odlučno. Fizički je slab pa ima problema s prenosom lopte, no sve je to za njega veliko iskustvo. Na dobrom je putu - smatra Sagadin.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare