To je to što me zanima!

Zna se tko je faca! Zlatan ima dvostruko veću plaću od Pogbe

Napadač 'vragova' tjedno zaradi nevjerojatnih 435.000 eura. Uz to, kako je zabio dovoljan broj golova za United na račun je spremio dodatnih 3,4 milijuna eura
Vidi originalni članak

Zlatan Ibrahimović ipak je najplaćeniji igrač Manchester Uniteda. To se vidi iz podataka koje je objavio Football Leaks.

Zbog zabijenih golova Ibra je na račun spremio dodatnih 3,4 milijuna eura. Pogba će dodatni novac dobiti zbog odanosti, ali i ako United uzme EL

Napadač 'vragova' tjedno zaradi nevjerojatnih 435.000 eura. Uz to, kako je zabio dovoljan broj golova za United na račun je spremio dodatnih 3,4 milijuna eura.

Ibra si je brojem nastupa automatski moga produžiti ugovor na jednu sezonu, no nije odigrao dovoljno utakmica.

Otkriveno je i kako Paul Pogba tjedno zarađuje 196.800 eura. No, Francuz može računati na tzv. bonus za odanost od čak četiri milijuna eura.

Također, ukoliko vragovi osvoje Europsku ligu plaća će mu tjedno skočiti za 40.000 eura.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • ronaldo90 10.05.2017.

    Ne vjerujem...to je 20 880 000 godisnje. Moguce da ima vecu placu od Pogbe jer nisu platili odstetu za njega ali ta cifra je opet malo vjerovatna.

  • the devil 10.05.2017.

    može on imat placu i miljun na tjedan,al nikad nece bit dobar kao Hazard,bez obzira na svoju karijeru jet beljgijamca olekuje još bolja karijera..

  • Boki8 09.05.2017.

    Ljudi se svadzaju i nerviraju zbog klubova reprezentacija i jedva odvoje od primanja da gledaju nogomet a nogometase klubove menadzere i trenere boli k uzimaju nenormalnu lovu i bahate se a navijaci glupaci kidaju zivce.

Komentiraj...
Vidi sve komentare