To je to što me zanima!

'Znao sam danima ni s kim ne pričati kada bih izgubio susret'

Očinstvo mi je pomoglo da odrastem. Pomoglo mi je da ne izgubim pravi smisao nogometa i shvatim da postoje puno, puno važnije stvari u životu, kaže Argentinac
Vidi originalni članak

Zvijezda modernog nogometa i jedan od njegovih zaštitnih znakova, Lionel Messi, u razgovoru za službenu stranicu Barcelone izjavio je kako je trenutno izrazito sretan nakon prošle sezone u kojoj je, kako kaže, bio inkonzistentan. 

- Bio sam često ozlijeđen i propustio sam previše utakmica. Kada bih se oporavio od ozljeda, onda se i nisam najbolje osjećao. Pokušao sam prošlu sezonu staviti iza sebe i vratiti se najboljem nogometu kojeg mogu igrati. Mislim da sam u tome i uspio zahvaljujući činjenici da volim svoj posao. Radim naporno, kao i uvijek i trenutno se stvarno osjećam sjajno - pojasnio je sjajni Argentinac pa nastavio:

'Neymar i Luis Suarez su sjajni'

- Nisam nikada pomišljao kako će Barcelona izgubiti, ako ja ne zabijem gol. Zapravo, bilo je upravo suprotno. Barca je uvijek imala odlične strijelce. Ne samo sada kad su tu Neymar i Luis Suarez - kaže Messi koji je priznao i kako ga je rođenje njegovog sina Thiaga u potpunosti promijenilo:

- Bilo je razdoblja kada nakon poraza ili nakon utakmice u kojoj sam bio jako loš, ne bih pričao s nikim tri ili četiri dana, dok me ne prođe taj grozan osjećaj. Sada kada izgubim utakmicu, vidim svoga sina kod kuće i sve nevolje odmah prođu. Još uvijek sam ljut zbog poraza, ali sve padne u drugi plan onog trenutka kada vidim svog sina. Očinstvo mi je pomoglo da odrastem. Pomoglo mi je da ne izgubim pravi smisao nogometa i shvatim da postoje puno, puno važnije stvari u životu - zaključio je Messi. 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • šteta 15.04.2015.

    poštujem svačije mišljenje,ali smatram ma koliko god se priča o fer-playu da je svaki nogometaš bijesan ako izgubi,pa tako vi kojima je ovo ok a nije vam ok kad ronaldo psuje,malo razmislite

  • martin300 15.04.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • egzekutor 15.04.2015.

    Iz istih razloga, Kićo si je kupio sina.......

Komentiraj...
Vidi sve komentare