To je to što me zanima!

Zoran Gobac: Što je više Srba, više će na kraju tekme plakati

U Hrvatskom rukometnom savezu ulaznica za polufinale nemaju. Gobac savjetuje da oni koji nemaju karte ni ne dolaze u Beograd jer neće moći ući u dvoranu...
Vidi originalni članak

U Vršcu je bilo miroljubivo, ali u Novom Sadu navijačka priča dobila je dramatičnu crtu. U Beogradu zato navijača vjerojatno neće uopće biti.

- Oni koji imaju ulaznice, neka dođu, ne može im nitko zabraniti. Ali oni koji ih nemaju, nemaju ni po što dolaziti jer neće moći ući u dvoranu - kaže Zoran Gobac i dodaje:

- Mi u Savezu ulaznica fizički nemamo. Zbog dobrih odnosa sa srpskim savezom dobili smo 1500 ulaznica, ali prodali smo ih samo 50. Ostatak smo vratili, nisu se prodavale. Ipak ovo nije nogomet.

Ima Gobac i prijedlog:

- Neka u gradovima organiziraju gledanje utakmica na video-zidovima i navijaju, a mi ćemo na terenu napraviti sve što možemo da ih razveselimo.

Igračima bi bilo lijepše uz potporu s tribina, ali...

- Navijači bi nam nešto značili da ih dođe tri ili četiri tisuće. Ovako, da ih i dođe 200, ne bi ih se ni primjetilo u dvorani od 20.000 ljudi. Ma neka Srba bude jako puno u beogradskoj Areni. Što ih je više, više će na kraju utakmice plakati - zaključio je zadovoljno Zoran Gobac.

Reprezentacija se jučer preselila u Beograd, a ondje će srpska policija biti puno opreznija. Četiri tisuće policajaca bit će angažirano tijekom utakmica, a još toliko navodno će ih biti u civilu.

Idi na 24sata

Komentari 208

  • đeneral čiča draza 28.01.2012.

    hahahahahaha kakav vic

  • MarioGalic 27.01.2012.

    kakvo je to izvlacenje???

  • misterRF 27.01.2012.

    malo smo se previše nadigli!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare