To je to što me zanima!

Zoran Kvržić na širem popisu Safeta Sušića za SP u Brazilu

Izbornik Bosne i Hercegovine objavio je imena dodatnih šest igrača koji bi mogli upasti u reprezentaciju za Svjetsko prvenstvo. Među njima je i Rijekin vezni igrač
Vidi originalni članak

Tjedan dana nakon objavljivanja popisa 24 nogometaša na koje računa u pripremama za Svjetsko prvenstvo u Brazilu, izbornik Bosne i Hercegovine Safet Sušić na prošireni je popis dodao još šest igrača.

Među njima se nalazi i ime ofenzivnog veznog igrača Rijeke Zorana Kvržića. Na popisu je i Ermin Zec, bivši napadač Šibenika te sadašnji član Genclerbirligija.

Konačni popis 23 igrača reprezentacije moraju poslati do 2. lipnja. BiH je u svom premijernom nastupu na Svjetskom prvenstvu u skupini s Argentinom, Nigerijom i Iranom.

Dodatnih šest igrača BiH

  1. Dejan Bandović (FK Sarajevo)     
  2. Zoran Kvržić (NK Rijeka) 
  3. Srđan Stanić (FK Željezničar)
  4. Miroslav Stevanović (FC Elche)
  5. Adnan Zahirović (FC Bochum) 
  6. Ermin Zec (FC Genclerbirligi) 
Idi na 24sata

Komentari 13

  • Vidi stranicu 16.05.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • ManituApach 13.05.2014.

    na Kvrzica se moze u buducnosti racunati,ali mi ofanzivnih veznih igraca imamo dovoljno,Misimovic,Medunjanin i Pjanic.Zec je zasluzio da bude treci napadac (krilni),stevanovic je dobar,ali je u krizi skoro godinu i pol stalno je na klupi ne igra,a ubacio bih bar jednog iz BiH Premijer lige zbog afirmacije nase lige i igraca.

  • sexo maneken 13.05.2014.

    trebaju izbaciti ibisevica ili dzeku ((prvog zato sto nema pojma,a drugog zato ste se uopce ne trudi)) i ubaciti armiranog zeca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare