To je to što me zanima!

Zoran Mamić je uoči utakmice odveo svoje igrače na janjetinu

Al Ain, prvak Ujedinjenih Arapskih Emirata, u Zagrebu će biti domaćin prvaku Alžira i dvostrukom prvaku Afrike ES Sétifu u 1. kolu Arapskog klupskog kupa prvaka. Mamićeva momčad je u Zagrebu deset dana
Vidi originalni članak

Al Ain u utorak na Hitrec-Kacijanu igra 1. kolo Arapskog klupskog kupa prvaka. ES Sétif iz Alžira bit će protivnik momčadi Zorana Mamića. Obje se utakmice igraju u Zagrebu, prva sutra, a druga u subotu, 4. kolovoza. Obje utakmice počinju u 18.30 sati, a ulaz je besplatan. Gledatelji mogu na tribinu ući s Maksimirske ulice.

Zoran Mamić prošle je sezone s Al Ainom osvojio dvostruku krunu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. To je prva dvostruka kruna u povijesti za azijski Real Madrid, kako mu vole tepati.

Sad je Mamić doveo svoju momčad na pripreme u Zagreb. U našem glavnom gradu će biti do nedjelje, a odigrat će i ove dvije utakmice. U nedjelju navečer je Zoran odveo svoje igrače i stručni stožer na team building. Domaćin im je bio kultni restoran "Okrugljak", a na meniju je bila janjetina.

Odlična je ovo gesta bivšeg trenera Dinama. Promovira hrvatske specijalitete, Zagreb i Hrvatsku bogatim Arapima. Podsjetimo, Mamić je u lipnju potpisao novi ugovor s Al Ainom. Postao je najplaćeniji hrvatski trener. U cijeloj je Aziji Zoran u ovom trenutku među pet najboljih trenera. Zbog toga su ga u Al Ainu i htjeli zadržati ovim bogatim ugovorom.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • 30.07.2018.

    Mislim da se on boji prjeci granicu jer bi i njega sacekali tak da bude on ostal tamo jos par godina pa ce se vratit

  • sovare 30.07.2018.

    A svinjetinu?

  • ivan811 30.07.2018.

    Al ain izgubio 3:0 od Inter Zapresica 2:1 od Varazdina.. to je isto ko da vodis jedan Maribor i da slovenici placaju Milijunee!! na temelju toga ne treba opce spominjat Mamica jer vodi klub koji bi u hnl-u bio 6. jer ima Berga u napadu koji je klasa (malo bolji od Futacsa) rade pisite o klafuricu,Leki,Juricu...a ne da palite polakooo vatru da narod bude spreman kad zoran pruzme repku!

Komentiraj...
Vidi sve komentare