To je to što me zanima!

Zovi "M" kad zagusti: Mandžo je spasio otpisani Juventus...

"Trojica o kojima se najviše pričalo", donosi naslov Calciomercato s fotografijom Pogbe, Mandžukića i Morate". Tu bi trebao biti i Buffon. To su junaci Juventusa...
Vidi originalni članak

Kakvo otvaranje Lige prvaka za Juventus! Svi su ih otpisali, neki su i kuće stavljali na Manchester City, ali Stara dama je preko Mandžukića, Morate i Buffona šokirala petrodolarima "nabrijanu" englesku momčad i slavila 2-1. 

Manchester City za De Bruynea, Sterlinga i Otamendija iskrcao nevjerojatna 182 milijuna eura, ali što mu to vrijedi kad mu usred Etihada Juventus, koji je imao najgori ulazak u Seriju A od 1962. godine zabije dva komada i uzme tri boda?

"Trojica o kojima se najviše pričalo", donosi naslov Calciomercato s fotografijom Pogbe, Mandžukića i Morate". Pogba je uzeo broj 10 kako bi bio vođa na terenu, ubacio je za toliko osporavanog Mandžukića koji je zabio iz teške situacije za 1-1. Prije toga City je poveo nakon očitog prekršaja Kompanyja. 

Morata je autor konačnog preokreta. Bilo bi bezobrazno ne spomenuti sjajnog Gigija Buffona koji je držao Juventus na životu.

- Reakcija momčadi je bila prava. To je temelj za novu sezonu. Bili smo taktički pametni, ali i tehnički kvalitetni. Ovo je važna pobjeda za nas - rekao je Buffon.

Massimiliano Allegri pohvalio je Mandžukića. 

- Dobio je neugodan udarac, ali je dobro. Napadači su sjajno surađivali, bili su strpljivi i zreli. Drago mi je da je Mario zabio - rekao je Allegri.

"Mandžukić i Morata srušili City", piše Gazzetta i u startu citira poruku na Etihadovom stadionu: "Dreams start here" (snovi počinju ovdje). Na tom istom mjestu počeo je Juventusov san i povratak nakon mnogo patnje i svega što je bilo protiv talijanskog kluba. Stara dama se uzdigla i bez Pirla, Vidala i Teveza, dodaje Gazzetta.

"Magic Juve: Mandžukić i Morata", donosi Tuttosport na naslovnici uz fotografiju našeg igrača i Španjolca. To je dvojac koji je srušio Manchester City na Etihadu, dodaju u tekstu.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • sumarinac 16.09.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • BornaSoldat 16.09.2015.

    ma svi mi znamo da je manđo vrhunski igrač...al nemverojatno da za repku nemre, nemre i nemre, koda mu se neda eto tak ispada a o njegovoj nogometnoj kvaliteti je svaka riječ suvišna al velim, NEVJEROJATNO, kaj vi svi ne mislite isto tako... manđo poludi više u repki ipak je to svetinja veće od bilo kojeg kluba na svijetu, osim naših meni dinamo, nekom ,hajduk, nekom osijek nekom zagreb i tako dalje al repka je svetinja u bilo kojem sportu... pozz svima

  • NikolaFilipović 16.09.2015.

    zovi m kad zagusti-kakva glupost

Komentiraj...
Vidi sve komentare