To je to što me zanima!

Zrinka Ljutić na pragu najboljeg rezultata karijere! Posljednja startala pa završila na 9. mjestu

Ljutić će tako izvjesno popraviti najbolji rezultat profesionalne karijere. Jedine je bodove (5) Zrinka zasad osvojila u Kranjskoj Gori početkom godine kada je završila 26.
Vidi originalni članak

Na posljednjem slalomu sezone u francuskom Courchevelu, hrvatska skijašica Zrinka Ljutić (18) ostvarila je fantastično vrijeme prve vožnje! Najbolja juniorka svijeta u slalomu završila je na 9. mjestu s vremenom 50.07, dok za vodećom Njemicom Lenom Duerr zaostaje 1,52 sekundi.

Ljutić će tako izvjesno popraviti najbolji rezultat profesionalne karijere. Jedine je bodove (5) Zrinka zasad osvojila u Kranjskoj Gori početkom godine kada je završila 26. Vrijedi spomenuti da je hrvatska skijašica startala posljednja, 25.

HRVATICE SU HIT Zlatne djevojke! Pilić i Kostelić: Sprema se nešto veliko, ali su sad u onoj najosjetljivijoj fazi

U Courchevelu je nastupila i Leona Popović koja je dobro krenula, no nije uspjela završiti vožnju, kao ni Norvežanke Tviberg i Holtmann. 

U Top 5 tu su još Gisin (+0,37), Bucik (+0,40), Vlhova (+0,48) i Shiffrin (+0,66), a manje od sekunde za vodećom Duerr u prvoj vožnji je kasnila još samo Slokar (+0,75).

Druga vožnja na rasporedu je u 13.30 sati.

POSLJEDNJI VELESLALOM SEZONE Potvrda loše forme: Zubčić tek 20., vodi Švicarac Odermatt GOGGIA UZELA MALI GLOBUS Čudesna Shiffrin slavila u spustu

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare