To je to što me zanima!

Zubac i Clippersi imali su lošu večer, a Dončić je srušio Duranta

Drugu utakmicu zaredom je zbog ozljede lista propustio Bojan Bogdanović, a njegov kolega iz reprezentacije odigrao je utakmicu za zaborav u dresu Clippersa
Vidi originalni članak

LA Clippersi su doživjeli drugi uzastopni poraz izgubivši na domaćem parketu od Toronto Raptorsa sa 100-103, a Ivica Zubac je imao lošu večer u kojoj je ubacio samo dva koša uz sedam skokova i dvije asistencije.

Reggie Jackson je sa 23 koša bio najbolji strijelac Clippersa, a Toronto je do pete uzastopne pobjede predvodio Pascal Siakam sa 31 poenom i 12 skokova.

Dobru su utakmicu odigrali Dallas Mavericksi u gostima kod Brooklyn Netsa. Predvođeni Lukom Dončićem koji je imao 37 poena, devet skokova i devet asistencija, pobijedili 113-111 protiv momčadi koju je predvodio Kevin Durant s 23 poena i 10 asistencija.

Utah Jazz je na svom terenu svladao Chicago Bulls sa 125-110 uz 37 koševa Donovana Mitchella. Kod Bullsa je najbolji bio Zach LaVine sa 33 poena. Bojana Bogdanovića nije bilo u sastavu Jazza, zbog ozljede lista je propustio drugu utakmicu zaredom.

Nakon četiri pobjede u nizu uslijedio je poraz Golden Statea. Košarkaši Bostona svladali su trenutačno treću momčad Zapadne konferencije u gostima s uvjerljivih 110-88. Od samog početka gosti iz Bostona su stvarali prednost te su nakon prve četvrtine imali 23-17, a na poluvremenu 48-32.

Već tijekom druge četvrtine Golden State je izgubio svog najboljeg strijelca Stephena Curryja koji je otišao u svlačionicu nakon sudara sa suparničkim igračem Smartom i zbog ozljede lijevog stopala. Curry je sam odšepao u svlačionicu, a u momčadi su odlučili da ne žele s njim riskirati u nastavku utakmice te je Curry propustio ostatak večeri.

- Mislim da je to bila opasna igra od Smarta - rekao je poslije utakmice trener Golden Statea Steve Kerr.

Kod Bostona su Jayson Tatum i Jaylen Brown ubacili po 26 poena, s tim da je Tatum tome dodao 12 skokova i četiri asistencije, dok je Brown još imao četiri skoka i osam dodavanja. Spomenuti Marcus Smart je ubacio 20 poena uz osam asistencija. Najbolji igrač Golden Statea bio je Jordan Pole s 29 poena. I dok je Golden State treći na Zapadu (omjer 47-23), Boston je trenutačno četvrti na ljestvici Istočne konferencije (42-28).

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Nap* 17.03.2022.

    Brooklyn nece dalje 1 kruga

Komentiraj...
Vidi sve komentare