Obavijesti

Sport

Komentari 1

Zubac i Clippersi imali su lošu večer, a Dončić je srušio Duranta

Zubac i Clippersi imali su lošu večer, a Dončić je srušio Duranta
2

Drugu utakmicu zaredom je zbog ozljede lista propustio Bojan Bogdanović, a njegov kolega iz reprezentacije odigrao je utakmicu za zaborav u dresu Clippersa

VIDEO

LA Clippersi su doživjeli drugi uzastopni poraz izgubivši na domaćem parketu od Toronto Raptorsa sa 100-103, a Ivica Zubac je imao lošu večer u kojoj je ubacio samo dva koša uz sedam skokova i dvije asistencije.

NBA: Toronto Raptors at Los Angeles Clippers

Reggie Jackson je sa 23 koša bio najbolji strijelac Clippersa, a Toronto je do pete uzastopne pobjede predvodio Pascal Siakam sa 31 poenom i 12 skokova.

Dobru su utakmicu odigrali Dallas Mavericksi u gostima kod Brooklyn Netsa. Predvođeni Lukom Dončićem koji je imao 37 poena, devet skokova i devet asistencija, pobijedili 113-111 protiv momčadi koju je predvodio Kevin Durant s 23 poena i 10 asistencija.

NBA: Dallas Mavericks at Brooklyn Nets

Utah Jazz je na svom terenu svladao Chicago Bulls sa 125-110 uz 37 koševa Donovana Mitchella. Kod Bullsa je najbolji bio Zach LaVine sa 33 poena. Bojana Bogdanovića nije bilo u sastavu Jazza, zbog ozljede lista je propustio drugu utakmicu zaredom.

Nakon četiri pobjede u nizu uslijedio je poraz Golden Statea. Košarkaši Bostona svladali su trenutačno treću momčad Zapadne konferencije u gostima s uvjerljivih 110-88. Od samog početka gosti iz Bostona su stvarali prednost te su nakon prve četvrtine imali 23-17, a na poluvremenu 48-32.

Već tijekom druge četvrtine Golden State je izgubio svog najboljeg strijelca Stephena Curryja koji je otišao u svlačionicu nakon sudara sa suparničkim igračem Smartom i zbog ozljede lijevog stopala. Curry je sam odšepao u svlačionicu, a u momčadi su odlučili da ne žele s njim riskirati u nastavku utakmice te je Curry propustio ostatak večeri.

NBA: Golden State Warriors at Denver Nuggets

- Mislim da je to bila opasna igra od Smarta - rekao je poslije utakmice trener Golden Statea Steve Kerr.

Kod Bostona su Jayson Tatum i Jaylen Brown ubacili po 26 poena, s tim da je Tatum tome dodao 12 skokova i četiri asistencije, dok je Brown još imao četiri skoka i osam dodavanja. Spomenuti Marcus Smart je ubacio 20 poena uz osam asistencija. Najbolji igrač Golden Statea bio je Jordan Pole s 29 poena. I dok je Golden State treći na Zapadu (omjer 47-23), Boston je trenutačno četvrti na ljestvici Istočne konferencije (42-28).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica