To je to što me zanima!

Zubac postao ZuPac: Suigrači posvetili majice našem centru

Kada na internetu vidite ime ZuPac, nemojte misliti da se radi o tipfeleru. Novi je to nadimak našeg košarkaša Ivice Zupca koji se sjajnim igrama odlično predstavio Los Angelesu
Vidi originalni članak

Ivica Zubac (19) je u odličnoj formi ove sezone, a sjajno se uklopio u momčad. Lakersi su ga toliko zavoljeli da su napravili specijalnu majicu s njegovim likom. U intervjuu za CroatianSports.com Larry Nance (24) je na majici imao sliku Ivice koji nosi maramu, a ispod stoji natpis 'ZuPac'. Kada povežete maramu i natpis ispod, nije potrebno detaljno objašnjavati na koga aludiraju suigrači.

- Mi smo na Zapadnoj obali, moramo Zupcu predstaviti našu kulturu i Tupaca - izjavio je Nance, a dodao je da su Zupca već naučili sve o američkoj rap kulturi. 

Iako je obećao da će naučiti neke hrvatske riječi, zbog prepunog rasporeda nije imao vremena za to.

- Ne znam reći ni : "Kako si?" na hrvatskom - požalio se. 

Zubac je zadovoljan životom u Los Angelesu. Jedinu zamjerku ima u hrani, koja mu nije dobra kao doma, a nije imao vremena ni družiti se s najboljim hrvatskim tenisačem za vrijeme njegova boravka u SAD-u. 

- Nisam upoznao Marina Čilića, obojica smo imali pretrpan raspored pa nismo stigli - osvrnuo se na upoznavanje s prvim hrvatskim reketom 'Zu'. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 03.03.2017.

    dobro su ga prihvatili

  • kvazistručnjak 02.03.2017.

    Ovaj Larry Nance Jr. je gospodin najveći!!! :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare