To je to što me zanima!

Zubac 'spremio u džep' jednog od najboljih centara NBA lige, Bogdanovićevi opet izgubili

Zubac je najboljeg protivničkog igrača, centra Bama Adebaya, ograničio na vrlo slab šut. Hrvat ove sezone igra sjajnu obranu pod košem LA Clippersa, koji izgledaju sve bolje...
Vidi originalni članak

Detroit Pistonsi ponovno su izgubili nakon što su u nedjelju konačno prekinuli niz od 28 uzastopnih poraza, što je najdulji niz bez pobjede u povijesti NBA lige. 

Pistonsi su deklasirani na gostovanju kod Houston Rocketsa, koji su pobijedili 136-113. Hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović odigrao je 27 minuta u porazu Detroita, a na utakmici je zabio 14 koševa uz nešto slabiji šut 4 od 11. Ipak, zabio je tri od šest pokušaja s trice.

NBA NOĆ I to se konačno dogodilo nakon dva mjeseca! Pistonsi prekinuli najduži niz poraza, Babo odličan

Za Detroit je bio najbolji Alec Burks s 21 košem, dok je Rocketse predvodio Alperen Sengun s 26 koševa, četiri skoka i devet asistencija.

Pistonsi su najgora momčad lige i na omjeru od 3-30 u sezoni, a Rocketsi 16-15, što je dovoljno za deveto mjesto na zapadu.

Zubac briljirao u pobjedi

Los Angeles Clippersi pobijedili su Miami Heat na domaćem terenu 121-104 i time došli do treće uzastopne pobjede. U redove Clippersa vratio se Kawhi Leonard, koji je bio i najbolji igrač domaćih s 24 koševa, šest skokova i pet asistencija.

Sjajnu utakmicu odigrao je Ivica Zubac, koji skuplja pohvale i na X-u (bivšem Twitteru). Iako statistika od šest koševa i 12 koševa ne simbolizira najbolju Zupčevu utakmicu, njegova obrambena uloga bila je možda i ključna na utakmici.

Najboljeg protivničkog igrača, centra Bama Adebaya, limitirao je na vrlo loš šut 6 od 17. Upravo je Zubac imao zadatak otežati život Adebayu, a to je učinio vrlo dobro.

ČUDESNA NOĆ HRVATA VIDEO SAD se klanja Ivici Zupcu. Maskota mu je poljubila noge

Zvijezda Heata ipak je završila utakmicu s 21 košem, 15 skokova i četiri asistencije, a tko zna koliko bi problema uzrokovao Clippersa da nije bilo Zupca.

Clippersi su četvrti na zapadu s 20-12, dok je Heat peti na istoku s 19-14.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare