Obavijesti

Sport

Komentari 4

I to se konačno dogodilo nakon dva mjeseca! Pistonsi prekinuli najduži niz poraza, Babo odličan

I to se konačno dogodilo nakon dva mjeseca! Pistonsi prekinuli najduži niz poraza, Babo odličan

Detroit je pobijedio Toronto 129-127 i tako se pobjedom oprostio od 2023. godine koju će u klubu pamtiti po negativnom rekordu. Bojan Bogdanović opet je bio jedan od najboljih na terenu

VIDEO

Detroit Pistonsi su se prije nekoliko dana upisali u povijest NBA lige. Doduše, s ovom stranicom klupske povijesti baš se i neće ponositi. Izgubili su 27 utakmica u nizu te tako postavili negativan rekord po broju uzastopnih poraza unutar jedne sezone. Taj niz se u konačnici produžio i na 28.

Pokretanje videa...

Josip Sesar novi izbornik košarkaša 03:19

Ove sezone uvjerljivo su najgora momčad NBA lige, zakucani na dno. Sve je to mučnim pogledom promatrao hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović koji je zaslužio momčad koja se neće sramotiti svake večeri i najmanje, onu koja će se boriti za play-off, a ne skupljati poraze za prve pickove. No, malo za promjenu, ovaj put se nisu osramotili.

Detroit slavio prvi put nakon dva mjeseca 

Pistonsi su noćas pobijedili Toronto 129-127 i tako prekinuli niz od 28 poraza. Prva im je to pobjeda nakon 29. listopada kada su pobijedili Chicago. Za njih je 2023. godina bila za zaborav, ali barem su se od nje oprostili u pobjedničkom tonu.

NBA: Toronto Raptors at Detroit Pistons

Već tradicionalno, Bojan Bogdanović bio je jedan od najboljih igrača. Cunningham je zabio 30 koševa uz 12 asistencija, a Babo ga je podržao s 19 koševa i sedam skokova. Najraspoloženiji kod Raptorsa bili su Siakam s 35 koševa i Schröder s 30 koševa i devet skokova. 

NBA: Toronto Raptors at Detroit Pistons

Minnesota je nastavila s čudesnom formom i došla do čak 24. pobjede u sezoni. Vukovi su na svome parketu pobijedili Lakerse 108-106. Najbolji je bio Anthony Edwards s 31 košem, dok je Lakerse predvodio Davis s 33 koša i 17 skokova. 

NBA: Miami Heat at Golden State Warriors

Još jednu maestralnu utakmicu odigrao je Luka Dončić u 19. pobjedi Dallasa, ovaj put su slavili protiv Golden Statea (132-122). Slovenski čarobnjak zabio je 39 koševa, deset puta asistirao i uhvatio osam lopti. Warriorse je predvodio Curry s 25 koševa, a kapetan hrvatske reprezentacije Dario Šarić je dobio nešto manju minutažu. U 15 minuta je zabio tri koša, uhvatio devet skokova i četiri puta asistirao.

Chicago je slavio protiv Philadelphije (105-92) uz odličnu partiju DeRozana koji je zabio 24 koševa uz šest skokova i pet asistencija. Maxey je s 20 poena bio najbolji kod Phile. 

Indiana je slavila 140-126 protiv New York Knicksa. Turner je zabio 28 koševa uz osam skokova, dok je poraženu momčad predvodio DiVincenzo s 38 koševa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!
POGLEDAJTE VIDEO

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!

U napadu Kielca za odlazak u Koln Saugstrup je u prekršaju držao Daniela Dujshebaeva koji je uspio dodati Karaljoku koji se izvukao na zicer, ali suci su se oglasili i vratili loptu na 10 metara!? Nevjerojatno...