To je to što me zanima!

Zubčić ostao bez osmine finala paralelnog veleslaloma na SP-u

Zubčić je završio na 11. mjestu na svojoj stazi, a pred njim u Francuskoj su tako ostale utrke u veleslalomu (petak) i slalomu (nedjelja)
Vidi originalni članak

Filip Zubčić nije se uspio plasirati u osminu finala paralelnog veleslaloma na Svjetskom prvenstvu u Courchevelu i Meribelu, disciplini u kojoj je prije dvije godine u talijanskoj Cortini d'Ampezzo osvojio srebrno odličje.

Zubčić je završio na 11. mjestu na svojoj stazi, a plasman u osminu finala izborili su redom Joan Verdu (Andora), Timon Haugan (Norveška), Filippo Della Vite (Italija), Žan Kranjec (Slovenija), Mattias Roenngren (Švedska), Steen Olsen (Norveška), Luca De Aliprandini (Italija), River Radamus (SAD) te Rasmus, Windingstad (Norveška), Sam Maes (Belgija), Alexander Schmid (Njemačka), Alex Vinatzer (Italija), Dominik Raschner (Austrija), Alexis Pinturault (Francuska), Linus Strasser (Njemačka) i Adrian Pertl (Austrija).

Pred najboljim hrvatskim skijašem u Francuskoj su tako ostale utrke u veleslalomu (petak) i slalomu (nedjelja).

Hrvatska reprezentacija je u dosadašnjim nastupima na svjetskim prvenstvima osvojila po deset odličja: po pet u muškoj i ženskoj konkurenciji.

UOČI SP-A Zubčić: Prije dvije godine uzeo sam srebro i očekivanja su opet velika, pun sam samopouzdanja PRVA POBJEDA U KARIJERI Čudesni Kanađanin šokirao favorite i osvojio svjetsko zlato!

Janici i Ivici se kao osvajačima odličja na svjetskom prvenstvu 2009. u francuskom Val d'Isereu pridružio Natko Zrnčić-Dim osvojivši treće mjesto u kombinaciji, dok je prije dvije godine Zubčić je postao četvrti hrvatski osvajač medalje na SP-u, kad je u premijernom izdanju paralelne utrke u pojedinačnoj konkurenciji osvojio drugo mjesto.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Goranović 14.02.2023.

    Ovaj se ne može sastati sa skijama!

Komentiraj...
Vidi sve komentare