To je to što me zanima!

Zubo: Ovo trebam zaboraviti...

Bitno da nisam jako daleko od Odermatta i Pinturaulta. Ostale su još dvije utrke, treba se pripremiti, kaže Filip nakon skromnog rezultata u Banskom dan nakon pobjede. Zbog velike pogreške u prvoj vožnji završio je 14.
Vidi originalni članak

Nakon subotnje pobjede, nedjelja je za najboljeg hrvatskog skijaša Filipa Zubčića (28) donijela razočaranje u veleslalomu u Banskom.

- Danas utrka, nažalost, nije završila najbolje ni kako sam zamislio. U prvoj sam vožnji pao, uspio sam se vratiti i koncentirati za drugu. Bilo je bolje u drugoj vožnji, ali nedovoljno za top 10 - rekao je Zubo u Bugarskoj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na sredini staze u prvoj vožnji otklizao je i pao, ali uspio se dići i ostati u utrci. Nakon 20. mjesta u prvoj vožnji napredovao je do 14. i osvojio 18 bodova.

Pobijedio je Francuz Mathieu Faivre ispred Švicarca Marca Odermatta i Francuza Alexisa Pinturaulta. Zubo je s drugog pao na treće mjesto veleslalomskog poretka dvije utrke prije kraja sa 64 boda zaostatka za Pinturaultom i 39 za Odermattom.

PRESTIGAO GA ODERMATT Zubčić završio tek 14., a izravni konkurenti za globus na tronu

- Ovo 14. mjesto donosi nešto bodova, bitno da nisam jako daleko od Odermatta i Pinturaulta. Ostale su još dvije utrke, treba se pripremiti, zaboraviti današnji dan i s punim optimizmom ući u zadnja tri tjedna Svjetskog kupa i odraditi što bolje - rekao je Filip.

Slijedi malo odmora za tehničke discipline, idući vikend voze se brze discipline u Saalbachu, a posljednja dva veleslaloma su 13. ožujka (Kranjska Gora) i 20. ožujka (finale u Lenzerheideu).

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 28.02.2021.

    Nista od globusa..dans je bila prilika!!!nazalost tako je kako je!!!bit ce bolje!!

  • intellectus 28.02.2021.

    Imaš pravo, zaboravi ovo, nije Te išlo i priča je gotova. Već idući nastupi su opet prigoda da se postigne novi uspjeh. Sretno.

  • Prki 28.02.2021.

    E moj Zubo, znam da je lijepo svaki puta zabiti gol iz voleja ali nekada je pametnije samo plasirati loptu u gol a ne svaki put svom snagom. Šteta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare