To je to što me zanima!

Zadrani dočekali Stipu Žunića: Uskoro ću bacati preko 22 m...

Stipe Žunić vratio se s broncom iz Londona. Sletio je u Split gdje su ga dočekali iz njegova kluba ASK Split. Potom je krenuo u Zadar gdje je bila prava fešta na glavnom trgu...
Vidi originalni članak

Hrvatski kuglaš i osvajač brončane medalje na Svjetskom atletskom prvenstvu u Londonu Stipe Žunić u poslijepodnevnim je satima  utorka stigao u splitsku zračnu luku gdje su ga dočekali izaslanstvo ASK Split, čiji je član, te njegovi splitski prijatelji i župan splitsko-dalmatinski Blaženko Boban.

- Hitac preko 22 metra je pitanje trenutka, to se moglo desiti na Svjetskom prvenstvu u Londonu, a može se ne desiti do kraja sezone. Ako ne ostvarim hitac od 22 metra ove godine, onda će to biti sljedeće godine - rekao je Žunić novinarima u splitskoj zračnoj luci.

Naglasio je kako mu je jako važno skorašnje natjecanje Dijamantne lige u Birminghamu na kojem će loviti bodove za plasman na završnicu Dijamantne lige u Bruxellesu.

- To će biti moje posljednje natjecanje (ove sezone), a onda ću se tijekom cijelog rujna kupati - kazao je Žunić na proputovanju kroz Split, odakle se uputio u rodni Zadar, gdje mu pripremaju doček.

- Najbitnije mi je da se sad podružim s obitelji, a već sutra me čeka trening u Splitu - rekao je Žunić koji će se, između nastupa u Birminghamu i Bruxellesu, 28. kolovoza zaustaviti u Zagrebu, gdje će na 3. Memorijalu Ivana Ivančića imati priliku ponovno se ogledati s najboljim bacačima kugle u ovom trenutku. 

Spakirao je stvari i krenuo prema Zadru gdje je na glavnom trgu bila prava fešta. Stotine ljudi dočekalo je bronačnog heroja, upaljeno je i nekoliko bengalki...

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 8

  • mihic82 09.08.2017.

    Bravo Zunicu, a Zadrane koji se ponose sa njim može biti sram jer je putovao u Split na trening

  • Realno93 09.08.2017.

    Svaka čast na medalji,ali brate nisi prvi na olimpijadi u nekom ozbiljnom sportu

  • tuna111 09.08.2017.

    Probaj sutra, mozda bacis

Komentiraj...
Vidi sve komentare