Obavijesti

Sport

Komentari 8

Zadrani dočekali Stipu Žunića: Uskoro ću bacati preko 22 m...

Zadrani dočekali Stipu Žunića: Uskoro ću bacati preko 22 m...
7

Stipe Žunić vratio se s broncom iz Londona. Sletio je u Split gdje su ga dočekali iz njegova kluba ASK Split. Potom je krenuo u Zadar gdje je bila prava fešta na glavnom trgu...

VIDEO

Hrvatski kuglaš i osvajač brončane medalje na Svjetskom atletskom prvenstvu u Londonu Stipe Žunić u poslijepodnevnim je satima  utorka stigao u splitsku zračnu luku gdje su ga dočekali izaslanstvo ASK Split, čiji je član, te njegovi splitski prijatelji i župan splitsko-dalmatinski Blaženko Boban.

- Hitac preko 22 metra je pitanje trenutka, to se moglo desiti na Svjetskom prvenstvu u Londonu, a može se ne desiti do kraja sezone. Ako ne ostvarim hitac od 22 metra ove godine, onda će to biti sljedeće godine - rekao je Žunić novinarima u splitskoj zračnoj luci.

Naglasio je kako mu je jako važno skorašnje natjecanje Dijamantne lige u Birminghamu na kojem će loviti bodove za plasman na završnicu Dijamantne lige u Bruxellesu.

- To će biti moje posljednje natjecanje (ove sezone), a onda ću se tijekom cijelog rujna kupati - kazao je Žunić na proputovanju kroz Split, odakle se uputio u rodni Zadar, gdje mu pripremaju doček.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Najbitnije mi je da se sad podružim s obitelji, a već sutra me čeka trening u Splitu - rekao je Žunić koji će se, između nastupa u Birminghamu i Bruxellesu, 28. kolovoza zaustaviti u Zagrebu, gdje će na 3. Memorijalu Ivana Ivančića imati priliku ponovno se ogledati s najboljim bacačima kugle u ovom trenutku. 

Spakirao je stvari i krenuo prema Zadru gdje je na glavnom trgu bila prava fešta. Stotine ljudi dočekalo je bronačnog heroja, upaljeno je i nekoliko bengalki...

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

01:29
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića