To je to što me zanima!

Žunićeve tenisice za Rio de Janeiro: ‘Sad ih svi žele’

Personalizirane tenisice hrvatskog bacača kugle Stipe Žunića s kojima će nastupiti na Olimpijskim igrama postale su hit među atletičarima. Krase ga hrvatske boje i biblijska mudra izreka
Vidi originalni članak

Tenisice su hit. Svi atletičari koji su mi se javili rekli su: ‘Wow’. I gotovo svi svjetski atletski portali objavili su fotografije. Napisali su da nešto takvo još nije viđeno, istaknuo je Stipe Žunić (25).

Hrvatski bacač kugle dao je u Americi, kod nekadašnjeg kolege s floridskog sveučilišta Dereka Akeya, personalizirati svoje bacačke tenisice.

- Malo samo mu pomogao da započne biznis. Mnogi sad žele personalizirane tenisice. I svjetski dvoranski prvak u skoku u dalj Marquis Dendy naručio je posebne tenisice za sebe. Evo, Akey sad ima dva olimpijca - istaknuo je Žunić.

Osim hrvatskih boja i grba, na tenisicama se posebno ističe i mudra izreka iz Biblije: “Konj se oprema za dan boja, ali Jahve daje pobjedu” (Izr 21,31).

- Ispale su bolje nego što sam očekivao. Jedva sad čekam Rio - rekao je Žunić.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • MH08 24.04.2016.

    drugi puta prvo polje na grbu bijelo i onda ce bit izvrsne

  • buket 24.04.2016.

    Žalosno je to da se u hrvatskoj nigdje ne mogu kupiti atletske bacačke tenisice, nego smo osuđeni kupovati preko interneta na neviđeno ako želimo da nam djeca imaju dobre rezultate u atletici (bacanju kugle, diska ili kladiva)

  • klokan_jack 24.04.2016.

    kaj bu borovo od kože napravilo??? Borovo jedino dobre radničke čizme radi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare