To je to što me zanima!

Zupcu najbolja akcija večeri, Mario Hezonja dvaput u Top 10

Dva sjajna mlada košarkaša odigrala su jako dobre utakmice, a to nije prošlo nezapaženo. NBA je uvrstio dvije Hezonjine akcije i zakucavanje Ivice Zubca u najbolje poteze večeri...
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativci, Mario Hezonja i Ivica Zubac pružili su dobre predstave u pobjedama svojih momčadi. Zubac je u pobjedi Lakersa nad Spursima postigao 8 koševa. No, utakmicu je obilježilo sjajno dodavanje Caldwella Popa za hrvatskog centra koji to fantastično zakucava, što je je najjača košarkaška liga na svijetu na svojim službenim stranicama objavila kao potez večeri.

Također, i Mario Hezonja je našao svoje mjesto u najboljim potezima, odnosno mjesta. Njegova sjajna asistencija sa skoro pola terena za Aarona Gordona koja je završila zakucavanjem nalazi se na petom mjestu. Dok se perfektno izvedeni Hezonjin 'alley up' u suradnji s Mackom nalazi na trećem mjestu. Hezonja je u pobjedi svog Orlanda postigao 12 koševa.

A u oko nam je upala još jedna 'akcija' Hrvata. Na šestom mjestu koš je Holidaya iz Pelicansa, utakmica između domaćeg New Orleansa i gostujućih Grizzliesa, a na tribinama - hrvatska zastava. Ništa čudno da u bilo kojoj od ove dvije momčadi ima Hrvata.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • hrvatski_domoljub 06.04.2018.

    hahah jel itko skuzio hrvatsku zastavu na utakmici grizzliesa 😂

  • filip88 05.04.2018.

    Sto bi volio da Hezonja prede u Spurse, da Gregg od njega napravi igraca.

  • AC.MILAN 05.04.2018.

    i novinaru, u imenima se ne kaže ZuPcu nego ZuBcu jer je prezime Zubac

Komentiraj...
Vidi sve komentare