To je to što me zanima!

Žuti: Ne zanimaju me funkcije, samo da Mamić nema svu vlast

Želim raditi u inozemstvu tako da me funkcije ne zanimaju. Istina je da sam podržao ljude koji žele izbore kako "ovaj" ne bi imao svu vlast u klubu, rekao je Prosinečki...
Vidi originalni članak

Robert Prosinečki prati zbivanja u hrvatskom nogometu pa tako i koaliciju u Dinamu koja želi naslijediti Zdravka Mamića u Maksimiru, o čemu smo već pisali. 

Šimić, Marić, Šokota, Bišćan, a po novome i Mihael Mikić, jaka su opozicija koja se sprema srušiti Mamića. 

Tu je i Robert Prosinečki koji je za Mozzartsport rekao kako ga funkcije ne zanimaju. 

- Želim raditi u inozemstvu tako da me funkcije ne zanimaju. Istina je da sam podržao ljude koji žele izbore u Dinamu kako "ovaj" (Zdravko Mamić op.a.) ne bi imao svu vlast u klubu - rekao je Prosinečki.

Idi na 24sata

Komentari 98

  • baffo 24.03.2014.

    Pitanje je dali ce Dinamo poslije Mamica ikad vise biti ovako financijaski stabilan.Svejedno jedino rjesenje za Dinamo su slobodni izbori,gdje ce navijaci Dinama odluciti izabrati ljude,koji ce dalje privatizirati klub.Na posljetku,jedino Rijesenje za Dinamo je transparentna privatizacija...

  • SickFluf 21.03.2014.

    Daj Prosinceki ne kenj*j i vrati se u Hrvatski nogomet i sruši tog Mamića!Ako neces ti,Boban,Biscan,Šimić onda stvarno neznam tko ce!!

  • Neko_izvan_mase 21.03.2014.

    Niti podrzavam Mamica niti me zanima ovaj jad od HNL-a, probaj malo citati prije nego mi "repliciras"!! Bit je da mi je manje odvratan neko ko krade ali usput radi i nesto korisno, prije svega za repku, nego neko ko ne radi nista vec samo prosipa jeftinu demagogiju i ko je spreman samo unistiti i popljuvati ali ne i stvoriti. Eto to je moja poanta, sada sam potanko objasnio pa ce ti valjda biti jasno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare