To je to što me zanima!

Zverev poludio, Nole reagirao: Jednim potezom oduševio sve

Zverev se nije složio sa sucem da je lopta nakon njegovog servisa otišla u aut. Tražio je da se promijeni odluka, pokazivao rukama na trag lopte, a odluka se nije promijenila sve dok na scenu nije stupio Đoković
Vidi originalni članak

Novak Đoković je nakon 2 sata i 12 minuta uspio slomiti Aleksandra Zvereva sa 7-5, 6-2, 6-2 i ušao je u polufinale Roland Garrosa.

U prvom setu kod rezultata 4-3 za Đokovića, Zverev je imao servis, a gem je obilježio Đokovićev far-play potez. Nakon servisa mladog Nijemca, linijski sudac je pokazao aut. S njegovom se odlukom nije složio Zverev, krenuo je prigovarati, tražio da se odluka promijeni.

Glavni sudac je čak i sišao sa svoje stolice i otišao pogledati trag lopte te je potvrdio odluku svog kolege.

Međutim, takva je odluka dodatno naljutila njemačkog tenisača, a sve je smirio Đoković koji mu je prišao, pogledao trag lopte na zemlji s nekoliko strana i rekao sucu kako lopta nije izašla u aut.

Sjajnim far-play potezom je zaradio ovacije gledatelja. Zverev je na kraju izgubio prvi set, potpuno se 'rasuo', a Đoković je rutinski osigurao plasman u polufinalu. Tamo će igrati s Dominicom Thiemom.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • nijetebriga 07.06.2019.

    Od cega vi dramu napravite, da nisam mec pratila jos bi mozda povjerovala u tu vasu pricu.. Nije Zverev poludio na odluku suca, nego je reklamirao sucevu odluku, na sto naravno svaki tenisac pravo ima... a knole se pokusao kao komedijant.. eto sta je bilo..Mec nastavljen ponavljanjem servisa..

  • tejmatebra 07.06.2019.

    a disu strelice??

  • Brozo 07.06.2019.

    Gospodin Nole. Velicina

Komentiraj...
Vidi sve komentare