To je to što me zanima!

Zvezda zbog ove koreografije na pragu izbacivanja iz Europe

SAD JE DOSTA Uefa će zbog incidenta na utakmici Zvezde i Vallette na Marakani žestoko kazniti srpski klub što će biti posljednja opomena pred izbacivanje iz Europe
Vidi originalni članak

Crvena zvezda prošla je u treće pretkolo Lige prvaka gdje je čeka bugarski Ludogorec. No ako navijači srpskog kluba nastave s provokacijama i prozivkama Uefe zbog priznavanja Kosova, klub će biti izbačen iz Europe, pišu mediji u Srbiji.

Zvezda je s 4-2 izbacila maltešku Vallettu u 2. pretkolu, a Delije su u Beogradu napravile koreografiju u bojama albanske zastave s natpisom "UEFA".

Nije to prvi put da Delije prozivaju Uefu i Fifu zbog uvrštenja Kosova u njihove organizacije, no Uefi je dosta toga i zbog posljednjeg incidenta na utakmici protiv Vallette, Zvezda bi mogla biti kažnjena sa 100.000 € i opomenom pred izbacivanje.

Češki delegat Petr Fousek predao je Uefi izvještaj u kojem su fotografije s Marakane i Zvezdu sigurno očekuje nova Uefina kazna.

- Propisi i pravila Uefe su jasni. Oni imaju jasan odnos prema takvim stvarima i to će biti problem za nas - rekao je predsjednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović.

Idi na 24sata

Komentari 188

  • Exterminator 24.07.2016.

    Jaooo bre će te da vas bijem ili hapsim ,,ter vam sabacku :-)

  • tagor1 24.07.2016.

    Fenomemalna koreografija,ovo mogu samo Delije,ostale navijačke skupine na ovim područjima mogu samo da zavide.Samo Torcida donekle može da parira,ali i to što oni rade je jednolično i izlizano.

  • rashomonn 24.07.2016.

    Ništa uvredljivo, čemu takva osetljivost od strane UEFA ? Možda zato što su pogazili sopstveni statut ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare