To je to što me zanima!

Zabuna: Navijači Zvezde odali su počast živom ruskom pilotu

Sergej Rumjancev, slava ruskom heroju, pisalo je na transparentu navijača Zvezde na utakmici protiv Reala u Euroligi. No zabunili su se navijači. Rumjancev je živ...
Vidi originalni članak

Crvena zvezda pobijedila je prvaka Europe madridski Real u Euroligi. Zvezdini navijači iskoristili su utakmicu kako bi odali počast ruskom pilotu koji je preminuo nakon što su njegov avion srušili turski lovci. 

No navijači beogradskog kluba pomiješali su pilote i pogrešnom su odali počast. Onom koji je živ i koji uopće nije bio u avionu tijekom incidenta.

"Sergej Rumjancev, slava ruskom heroju", pisalo je na ruskom jeziku na transparentu ispod kojeg je bila ruska zastava. 

Navijači su se zabunili jer su prve informacije bile da je poginuo dotični Rumjancev. Zapravo je poginuo Oleg Peškov koji je posthumno dobio najveći ruski orden. Ruska vojska spasila je Konstantina Murahtina koji je uz Peškova bio u avionu.

Idi na 24sata

Komentari 110

  • savjet 29.11.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • micko veliki 29.11.2015.

    https://www.youtube.com/watch?v=odZ-a7qf7I0 vidi se po komentarima Rusa, kako je sve ovo propraceno u Rusiji. Inace, mediji su najpre objavili da je ovaj pilot stradao, da bi njegova porodica javila da je ziv - tako da je greska u medijima koji su pogresno preneli.

  • antijugoslavencina 29.11.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Ovo vam je treća teška opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od tjedan dana. Bit će vam ponovno dostupan za 7 dana.

Komentiraj...
Vidi sve komentare