To je to što me zanima!

Zvijezda američke repke došla na pripreme s trbuhom do zuba

Američka reprezentativka Sydney Leroux pojavila se na pripremama svoje reprezentacije. Ne bi tu bilo ništa čudno da se nije pojavila s trbuhom do zuba, u šestom je mjesecu trudnoće
Vidi originalni članak

Američka nogometašica Sydney Leroux (28) na svom se Instagram profilu pohvalila fotografijama s priprema svoje reprezentacije. Leroux je trudna šest mjeseci, ali to je nije spriječilo u treningu.

- Nisam očekivala da ću započeti pripreme u trudnoći koja traje već pet i pol mjeseci, ali tu sam - napisala je napadačica Orlando Pridea.

Činjenica da je trudna i da unatoč tome trenira nije sjela nekim njezinim pratiteljima na društvenim mrežama, a ona im je odgovorila:

- Radim samo one stvari koje nemaju kontakta. Radim s loptom i to je to.

Ona i njezin suprug Dom već imaju sina, a prošle su godine izgubili dijete zbog komplikacija u trudnoći. Sydney bi trebala roditi početkom srpnja, a nakon toga će nastaviti s nogometnom karijerom.

Za SAD je odigrala 75 utakmica, a ima zlato s Olimpijskih igara u Londonu 2012. godine.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Dr.Gonzo. 06.03.2019.

    Ma neka do 9. mjeseca trenira, taman se beba porodi dok igra, kad je u izglednom napadu, protivnicka golmanica uhvati i ispuca na centar misleci da je lopta XD

  • 06.03.2019.

    Zbog trudnoće izgubila dijete prošle godine, WTF!!! Pa i ne čudi me zbog ovakvog ponašanja.

  • RobertC 05.03.2019.

    Nijejoj jos krenuo porodinski

Komentiraj...
Vidi sve komentare