To je to što me zanima!

Zvijezda Bayerna i Njemačke koja obožava Hrvatsku šokirala javnost: 'Imao sam rak kože...'

Ljubitelj Hrvatske i obale Jadrana nije otkrio u kojem su se vremenskom okviru te operacije dogodile, već je takvu informaciju iznio u javnost lansiranjem proizvoda za njegu kože
Vidi originalni članak

Golman Bayerna i njemačke reprezentacije Manuel Neuer (36)  otkrio je da je u prošlosti podvrgnut trima operacijama zbog raka kože na licu!

POGLEDAJTE VIDEO: Manuel Neuer

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ljubitelj Hrvatske i obale Jadrana nije otkrio u kojem su se vremenskom okviru te operacije dogodile, već je takvu informaciju iznio u marketinškoj kampanji za lansiranje na tržište proizvoda za njegu kože pod nazivom "Newkee" u suradnji s njemačkom tenisačicom Angelique Kerber koja pati od sličnih problema.

- Oboje imamo povijest kožnih bolesti. U Angeliqueinom slučaju radi se o hiperpigmentaciji uzrokovane sunce, a u mom slučaju o raku kože na licu, koji sam već triput morao operirati - stoji u Neuerovom priopćenju pa nastavlja:

- Zato smo također posebno pazili da ne radimo kompromise kada je u pitanju zaštita od sunca: jer stalno treniram vani, a slobodno vrijeme volim provoditi u prirodi.

TER STEGEN 'JEDINICA'? Crveni alarm u 'Elfu': Manuel Neuer upitan za SP u Kataru ISPALI IZ LIGE PRVAKA Prijeti mu otkaz? Xavi opet ima izgovore: Ovo je naša realnost

Neuer se trenutno oporavlja od ozljede ramena zbog koje je izvan terena već mjesec dana, a nada se da će do Svjetskog prvenstva u Kataru biti potpuno spreman.

POGLEDAJTE VIDEO: MANUEL NEUER PJEVA JASMINA STAVROSA

Idi na 24sata

Komentari 2

  • a e 46_344 02.11.2022.

    obozava DALMACIJU tocnije

Komentiraj...
Vidi sve komentare