To je to što me zanima!

Zvijezda Bayerna s masnicom: Evo kako izgleda nakon 'šore'

U nogometu se rijetko dogodi da svađe završe ozbiljnijim fizičkim obračunom, igrači se uglavnom naguravaju i prijete jedni drugima, no oteklina na Saneovoj usnici dokaz je da ga je Mane zaista udario
Vidi originalni članak

Nogometni svijet šokirala je vijest u četvrtak da je Bayern izbacio Sadia Manea iz momčadi i to zato što se potukao sa suigračem Leroyem Saneom.

Dvije zvijezde posvađale su se još na terenu tijekom utakmice Lige prvaka protiv Manchester Cityja. Bayern je pretrpio visok poraz 3-0 pa se nezadovoljstvo preselilo i u svlačionicu.

Senegalac je tada udario Nijemca senegalskog porijekla u lice i raskrvario mu usnicu. A fotografi su Saneovo lice uhvatili na zagrijavanju uoči utakmice s Hoffenheimom. U nogometu se rijetko dogodi da svađe završe ozbiljnijim fizičkim obračunom, igrači se uglavnom naguravaju i prijete jedni drugima, no oteklina na Saneovoj usnici dokaz je da ga je Mane ozbiljno "potegnuo" u glavu.

Mane je kažnjen i propustio je prvenstvenu utakmicu protiv momčadi Andreja Kramarića. Nakon razgovora s čelnicima kluba Oliverom Kahnom (53) i Hasanom Salihamidžićem (46) odlučeno je kako će ipak propustiti samo tu jednu utakmicu.

Bivši krilni napadač Southamptona i Liverpoola dobio je i novčanu kaznu. Bild je objavio da ga je Bayern kaznio s 500 tisuća eura što je najveći iznos u povijesti Bundeslige.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • PrinceVegeta 18.04.2023.

    Sve 5, al kae s brkovima..

  • NIKE 15.04.2023.

    Taj Sane najgori tip za svlačionicu, a na terenu ne čini prijeko potrebnu razliku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare