To je to što me zanima!

Zvijezda Liverpoola obrisala video sa zaraženim Gilmourom, igrali su zajedno stolni tenis

Kapetan škotske reprezentacije sinoć je objavio na Instagramu "priču" na kojoj igra stolni tenis s McGinnom i zaraženim Billyjem Gilmourom, a nakon što su došli testovi na koronu, istu je izbrisao...
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentaciju sutra od 21 sat na Hampden parku protiv Škotske igra posljednju utakmicu grupne faze Eura 2020, a hoće li biti i posljednja na prvenstvu, ovisi o 'vatrenima'.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dan uoči susreta škotski izbornik Steve Clarke ostao je bez veznjaka Chelseaja Billyja Gilmoura, koji je bio pozitivan na korona virus. 

BILLY GILMOUR Korona u škotskim redovima: Najbolji igrač utakmice protiv Engleske propušta 'vatrene'!

Gilmour je jedini reprezentativac Škotske koji je bio pozitivan, iako je i igrao, trenirao, jeo i spavao sa suigračima.

Što je s onima koji su bili u kontaktu s njim, a bili su više-manje svi? Ako bi svi morali u izolaciju, to znači da ne bi mogli odigrati utakmicu protiv Hrvatske, što je malo vjerojatan rasplet priče. 

"VATRENI" U GLASGOWU Dalić: Plaše nas već mjesec dana, ne smijete ovo ni ono. A nije fer da nas se gađa blatom!

"Gilmour nije imao nikakvih bliskih kontakata sa suigračima", odgovorio je škotski nogometni savez na upit koji mu je postavio engleski list Daily Mail.

Ipak, neki su u strahu od izolacije. Jedan od njih je kapetan reprezentacije Andrewa Robertson koji je sinoć objavio na Instagramu "priču" na kojoj se svi kako igra stolni tenis sa zaraženim, a danas je istu i obrisao!

Gilmour je, podsjetimo, bio najbolji igrač utakmice u susretu Škotske i Engleske, a nakon utakmice se pozdravljao i grlio sa klupskim suigračima i ostalim reprezentativcima 'tri lava', zbog čega su se Englezi hitno testirali, a uskoro su došli i svi negativni testovi. 

NE VJERUJE 'VATRENIMA' Mou: Hrvatska nije prijetnja, Škoti mogu pobijediti i proći

Idi na 24sata

Komentari 38

  • iviiica 21.06.2021.

    Moje mišljenje što se tiče Europskog,da ga nisu trebali proširivat.Jer mislim da je zbog toga opala kvaliteta igre.

  • Ivica 84 21.06.2021.

    briga nas šta Škoti su rekli ako želiš doći daleko onda moras te Škote srediti ... pa jbti zar je došlo da se moramo plašiti neki Škota ??!!!

  • 21.06.2021.

    Znači totalno neregularno prvenstvo. Pola repki igra pred svojom publikom uz ogromnu podršku(Mađarska pun stadion).Nama su prijetili ako imamo samo jednog pozitivnog moramo svi u karantenu. Sad ti isti imaju pozitiva i video drugih s njim kako igraju tenis i nikom ništa. A brate što nemamo muda žalit se i ustrajat na tome pa to je strašno. Samo treba reći gospodin Škotima da su to sami tražili i odbit igrat utakmicu jer moraju bit u izolaciji i bok. Ma koliko god koštalo Al bar jednom da se ne povijemo ko trava na vjetru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare