Sport

Komentari 38

Zvijezda Liverpoola obrisala video sa zaraženim Gilmourom, igrali su zajedno stolni tenis

Zvijezda Liverpoola obrisala video sa zaraženim Gilmourom, igrali su zajedno stolni tenis

Kapetan škotske reprezentacije sinoć je objavio na Instagramu "priču" na kojoj igra stolni tenis s McGinnom i zaraženim Billyjem Gilmourom, a nakon što su došli testovi na koronu, istu je izbrisao...

Hrvatska nogometna reprezentaciju sutra od 21 sat na Hampden parku protiv Škotske igra posljednju utakmicu grupne faze Eura 2020, a hoće li biti i posljednja na prvenstvu, ovisi o 'vatrenima'.

Dan uoči susreta škotski izbornik Steve Clarke ostao je bez veznjaka Chelseaja Billyja Gilmoura, koji je bio pozitivan na korona virus. 

Gilmour je jedini reprezentativac Škotske koji je bio pozitivan, iako je i igrao, trenirao, jeo i spavao sa suigračima.

Što je s onima koji su bili u kontaktu s njim, a bili su više-manje svi? Ako bi svi morali u izolaciju, to znači da ne bi mogli odigrati utakmicu protiv Hrvatske, što je malo vjerojatan rasplet priče. 

"Gilmour nije imao nikakvih bliskih kontakata sa suigračima", odgovorio je škotski nogometni savez na upit koji mu je postavio engleski list Daily Mail.

Euro 2020 - Group D - England v Scotland

Ipak, neki su u strahu od izolacije. Jedan od njih je kapetan reprezentacije Andrewa Robertson koji je sinoć objavio na Instagramu "priču" na kojoj se svi kako igra stolni tenis sa zaraženim, a danas je istu i obrisao!

Euro 2020 - Group D - Scotland v Czech Republic

Gilmour je, podsjetimo, bio najbolji igrač utakmice u susretu Škotske i Engleske, a nakon utakmice se pozdravljao i grlio sa klupskim suigračima i ostalim reprezentativcima 'tri lava', zbog čega su se Englezi hitno testirali, a uskoro su došli i svi negativni testovi. 

Euro 2020 - Group D - England v Scotland