To je to što me zanima!

Zvijezda PSG-a dobila nagradu Fife, a policija ga istražuje zbog optužbe za silovanje djevojke

Hakimi je jedan od nogometaša koji je završio u najboljoj momčadi svijeta prema krovnoj svjetskoj nogometnoj organizaciji, a uoči dodjele stigla je vijest da su ga optužili za silovanje
Vidi originalni članak

Marokanski reprezentativac Achraf Hakimi (24) nalazi se pod policijskom istragom zbog optužbi za silovanje. 

Prema pisanjima francuskog Le Parisiena, nepoznata djevojka (23) prijavila je Hakimija policiji u nedjelju, a prvi kontakt uspostavili su preko Instagrama. Nakon mjesec dana dopisivanja pozvao ju je u svoj stan, a djevojka navodi kako ju je unatoč njezinom protivljenju probao poljubiti. Tu se nije zaustavio, a djevojka je uspjela odgurnuti Hakimija nakon čega je poslala poruku prijatelju da dođe po nju. 

Hakimiju su prošlog vikenda supruga i djeca otišli na odmor u Dubai, a Marokanac je iskoristio priliku kako bi pozvao djevojku u stan, dodaje francuski list. 

U PARIZU Argentinci uzeli Fifine nagrade! Messi najbolji igrač, Martinez najbolji golman, Scaloni trener VELIKI USPJEH Luka Modrić u Fifinoj momčadi godine, Gvardiol ipak izostao

Ova vijest stigla je za vrijeme dodjele Fifine godišnje nagrade The Best, a Hakimi je uz Modrića završio u najboljoj momčadi svijeta prema krovnoj svjetskoj nogometnoj organizaciji Fifi.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • nori 🖖 28.02.2023.

    Arabo da siluje! Ne vjerujem.

  • Gunersss_ 28.02.2023.

    MENE je isto silovao i hocu pare.Nisam zena.Za pretrpljenu dusevnu bol hocu naknadu od barem 5mil €...dao bih se malo jos i cjenkat,nije fiksno!!!

  • nnjmkd 28.02.2023.

    Sve te "zrtve" koje se sjete nakon nekoliko godina (cak i nakon 40) su jako, jako dvojbene.

Komentiraj...
Vidi sve komentare